Αυτός είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αρχές ξεψαχνίζουν το κινητό και τον υπολογιστή του – Υποψιάζονται ότι τα θύματά του είναι περισσότερα.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 35χρονος προπονητής του τένις που κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να αποπλανεί και να κακοποιεί σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριες.

Ο 35χρονος προπονητής που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης και προπονητής σε ακαδημία τένις στα βορειοδυτικά προάστια συνελήφθη την Παρασκευη μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του, ενώ αύρο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση, ενώ βρισκόταν υπό παρακολούθηση τους τελευταίους μήνες.

Τον προπονητή κατήγγειλαν δύο θύματά του. Η μια από τις καταγγέλλουσες ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την είχε πείσει να συνάψουν σχέση και ήταν εκείνη που άνοιξε τον δρόμο των ερευνών. Η δεύτερη καταγγέλλουσα, μια 14χρονη που εκμυστηρεύτηκε όσα συνέβησαν στους γονείς της, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε μαζί με τον πατέρα της στην αστυνομία, τις αποτρόπαιες πράξεις του 35χρονου προπονητή. Μάλιστα, υπάρχουν υπόνοιες ότι τα θύματά του ήταν περισσότερα, γι’αυτό οι αστνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση του υπολογιστή, του κινητού του και άλλων συσκευών οι οποίες στάλθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ