Σφάζονται μεταξύ τους οι ισλαμιστές σύμμαχοι των Τούρκων στην Συρία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού τους χρησιμοποίησε για να κανει τη δουλεια της τωρα τους πετάει.

Ο λόγος για τους ισλαμιστές τρομοκράτες, που τους χρησιμοποίησε η Τουρκια ώστε να κάνουν την βρώμικη δουλειά τρομοκρατώντας και δολοφονώντας τους αμάχους κουρδικής καταγωγής, στην βόρεια Συρία, ώστε ο τουρκικός στρατός να ολοκληρώσει την εθνοκάθαρση της περιοχής.

Όπως όμως συνέβη και στην Λιβύη, κάποια στιγμή ο Ερντογάν σταμάτησε να τους πληρώνει. Τότε, οι ισλαμιστές άρχισαν να επιδίδονται σε πλιάτσικο, απαγωγές και εκβιασμούς των πολιτών που είχαν απομείνει στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Το αποτέλεσμα είναι οι ισλαμιστές να χωριστούν σε δύο φράξιες, οι οποίες πλέον μάχονται ανελέητα μεταξύ τους για το ποιος θα επιβληθεί στο πολύπαθο Αφρίν.

Από τις συγκρούσεις έχουν χάσει τη ζωή τους αρκετοί ισλαμιστές μισθοφόροι, που φυσικά δεν ανακοινώνονται ονομαστικά, αφού υποτίθεται ότι δεν είναι εκεί…

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του λεγόμενου «Κλάδου Ελιάς» της τουρκικής εισβολής στην βόρεια Συρία με επικεφαλής τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν. Μάζεψε όλους τους τρομοκράτες στο Αφρίν και τους έδωσε όπλα που πήρε από το ΝΑΤΟ για να πολεμήσουν στην Αρμενία, τη Λιβύη και τη Συρία. Όταν ο Ερντογάν δεν τηρούσε τις συμφωνίες πολέμου για τους μισθοφόρους, πολεμούσαν μεταξύ τους για λάφυρα, Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά Κούρδος της Συρίας σε ανάρτηση του στο Twitter. Από όπου και το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ