Η Ματίνα Παγώνη άδειασε την Διοίκηση του ΓΝΑ Γεννηματάς «Όταν δεν είσαι εκεί, δεν ξέρεις» (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αναφορά της Ματίνας Παγώνη το πρωί της Δευτέρας περί «νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου» στην εφημερία του «Γεννηματάς» έφερε τη διάψευση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ωστόσο η πρόεδρος της ΕΪΝΑΠ επιμένει αναφορικά με τα ράντζα που επιστρατεύθηκαν για να εξυπηρετηθούν τα περιστατικά. «Όταν δεν είσαι εκεί, δεν ξέρεις πώς έγινε η διαχείριση, πώς βάλαμε τα ράντζα, ποια περιστατικά ήταν εκεί, καλό είναι να μη βγάζεις δελτία Τύπου. Γιατί για να τα βγάζεις πρέπει να είσαι εκεί όλες τις ώρες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εφημερία σημειώνοντας πως «Οι τελευταίες ημέρες των εφημεριών είναι πολύ δύσκολες. Η νύχτα εκείνη ήταν τραγική για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Βάλαμε ράντζα σε όλο το νοσοκομείο». Και εξήγησε πως: «Τα ράντζα ήταν non – Covid περιστατικά. Επειδή έχουμε πάρει κρεβάτια να τα κάνουμε για κορονοϊό, αναγκαστήκαμε για τα non – Covid περιστατικά να βάλουμε ράντζα, ήταν πολλοί οι ασθενείς που είχαν έρθει. Η εφημερία έκλεισε με 21 περιστατικό Covid, τα non – Covid ήταν πάρα πολλά, στο σύνολο της εφημερίας ήταν 71 περιστατικά».

Ακραίες καταστάσεις και στο Νοσοκομείο Αττικόν

Εντείνεται η πίεση στο Νοσοκομείο Αττικόν το οποίο εφημερεύει απόψε ωστόσο από νωρίς το πρωί έχουν γεμίσει τα κρεβάτια των κλινικών και πλέον τα περιστατικά τοποθετούνται μόνον σε ράντζα. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το e-ereportaz.gr , από νωρίς το απόγευμα, στα Επείγοντα και το Χειρουργικό οι ασθενείς και οι οικείοι τους βρίσκονται κυριολεκτικώς ο ένας δίπλα στον άλλον σε απόσταση αναπνοής.

 

Στη «διαλογή» δεκάδες άνθρωποι περιμένουν να εξεταστούν και οι περισσότεροι είναι για κορονοϊό καθώς το “Αττικόν” ως νοσοκομείο αναφοράς Covid 19 δέχεται κατεξοχήν νοσούντες της συγκεκριμένης πάθησης.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές ζητούν από τους συγγενείς να αποχωρήσουν ένεκα της υψηλής επικινδυνότητας. «Έπονται δραματικές ώρες…» λένε από το νοσοκομείο ενώ από το πρωί έχει κάνει σχετική παρέμβαση και η ΠΟΕΔΗΝ.

Αττικό

Αττικό

Αττικό

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ