Μπλακάουτ στον ΣΚΑΪ μόλις ο καλεσμένος είπε… “Μητσοτάκης” (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απρόοπτο είχαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, καθώς όταν μιλούσε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, έπεσε “μαύρο” στον αέρα. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΚΙΝΑΛ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για την πανδημία, αλλά μόλις αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα φώτα στο στούντιο έσβησαν. Ο μόνος “φωτισμένος” ήταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος βρισκόταν σε άλλο στούντιο.

“Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης…” περιέγραφε όταν ξαφνικά τα φώτα έσβησαν. Αμέσως οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασαν με χιούμορ την περίεργη… σύμπτωση.

“Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;” του είπαν γελώντας, με την παρουσιάστρια να προσθέτει “μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε”. “Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι φωτεινό” πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

“Μας έτυχε και αυτό” σχολίασε γελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης. “Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω” πρόσθεσε.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι “ήταν σύνθετο μιλούσατε για Μητσοτάκη εσείς ο ΣΥΡΙΖΑ, και έπεσε μαύρο και στους δύο. Σας το ξαναλέω, ΠΑΣΟΚ”.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ