Η Τουρκία που κατέσφαξε τον λαό της Συρίας, ευθύνεται για το προσφυγικό…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Ερντογάν, σε ήπιο τόνο τώρα, και στο προσφυγικό, οποίον προσφυγικό συνέπεια της Αραβικής Άνοιξης, που οι ίδιοι οι Τούρκοι του Ερντοάν, παμπόνηροι όπως πάντα, συμπαρέσυραν τούς Δυτικούς, δελεάζοντας αυτούς ποιός ξέρει με τί, και δημιουργήθηκε αυτό που δημιουργήθηκε, χωρίς καμιάς ανάμειξης της Ελλάδας στο τερατούργημα Ερντογάν.

Για να τα κονομίσει βεβαίως από τις πετρελαιοπηγές, όπως και έγινε. Τώρα η παραδοχή της ενοχής της Τουρκίας από το στόμα του του ίδιου του Ερντογάν, ασυστόλως ψευδόμενοι στην χθεσινή του ομιλία (με κατεβασμένα τα αυτιά) δεν μένει τίποτε από τον ευχαριστήσουμε αφού αποκάλεσε Αιγαίο, πως του ξέφυγε, δις το Αιγαίο, όπως και για τους δυστυχισμένους πρόσφυγες που έχει μαζέψει αποτρέποντας αυτούς από το να διασχίσουν το Αιγαίο για να μήν πνιγούν!

Μάλιστα διαβεβαίωσε ότι έχει στοιχεία και αποδείξεις, χωρίς να πει πού! Τέλος και εν κατακλείδι ας αναμένουμε τά σημερινά εξαγόμενα από το Παρίσι για το ζήτημα του λαού της Λιβύης, οποίος λαός ποτέ στο παρελθόν δεν ήθελε, μα ούτε και θέλει, να ακούει για Τούρκους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ