Πέθανε ο Γιώργος Χαντζής απο κορωνοϊό, πρόεδρος τοπικής ομάδας στη Λαμία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας απο τους πιο αγαπητούς παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ο 51χρονος Γιώργος Χαντζής, πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο Νέο Κρίκελλο Φθιώτιδας, έφυγε απο τη ζωη χτυπημένος απο τον κορωνοϊό.

Στις 2 Νοεμβρίου εισήχθη σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας και τρεις μέρες αργότερα διασωληνώθηκε, μιας και επιδεινώθηκε η υγεία του. Επειδή στη Λαμία δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι στην εντατική μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Τρικάλων, όπου μετά από μια βδομάδα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σοκαρισμένη η οικογένεια και οι συγγενείς του με τον ξάδερφό του Δημήτρη Χαντζή που είναι και πρόεδρος της κοινότητας Νέου Κρικέλλου να δηλώνει στο LamiaReport: «Ο Γιώργος δεν πίστευε ότι ο κορωνοϊός ήταν τόσο επικίνδυνος όσο έλεγαν και δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ακόμη και όταν νόσησε, πίστευε ότι θα το περάσει όπως το κρυολόγημα. Δυστυχώς οι φόβοι όλων μας, που τον παροτρύναμε να εμβολιαστεί, επαληθεύτηκαν». Συγκλονίζουν δε τα λόγια του εκλιπόντα στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον ξάδερφό του: «Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο. Δημήτρη πες σε όλους να εμβολιαστούν να σώσουμε ζωές»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ