Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 51χρονης που είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί-

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε απο τη ζωη μια 51χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που αρνήθηκε να διασωληνωθεί όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της.

Η γυναίκα ζητούσε βοήθεια από έναν, επίσης, αρνητή της πανδημίας, ο οποίος είναι επόπτης υγείας υπό παραίτηση, που της πρότεινε να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο, ενώ της συνέστησε να καλέσει την αστυνομία.

Η 51χρονη κατέληξε μετά από 25 μέρες νοσηλείας.

“Αυτή η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί. Ήρθε και ζήτησε τη συνδρομή του νοσοκομείου και εισήχθη για θεραπεία. Προφανώς επηρεαζόμενη από εξωνοσοκομειακούς παράγοντες, αρνιόταν τη διασωλήνωση. Ενώ ζητούσε να υπογράψει και της παίρναμε ένα έγγραφο για να το υπογράψει, δεν υπέγραφε ότι θέλει ούτε ότι δεν θέλει”, δήλωσε σχετικά ο Διαμαντής Χλωρός, συντονιστής διευθυντής κλινικής Covid του νοσοκομείου “Παπανικολάου”.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη και μετά τον θάνατό της, η μητέρα της επιμένει πως ήταν “θέλημα Θεού να πεθάνει” και πως καλά έκανε που δεν εμβολιάστηκε, ενώ και ο επόπτης με ανάρτησή του στο Facebook, την αποχαιρέτησε υποσχόμενος ότι “οι δολοφόνοι της θα πληρώσουν”.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, το περιστατικό τράβηξε την προσοχή των Εισαγγελικών Αρχών και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα τόσο για το περιστατικό όσο και για τον επόπτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ