Έξαλλος ο Τραμπ μετά την αναγγελία σύλληψης του στενού του συνεργάτη, Στηβ Μπάνον!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξερράγη κατά της Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την εξέγερση στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου, λέγοντας ότι «οι Αμερικανοί πατριώτες» δεν θα «επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτή η υπονόμευση της δικαιοσύνης».

Ο πρώην πρόεδρος επέκρινε για άλλη μια φορά την έρευνα της Βουλής για τις 6 Ιανουαρίου, με μια δήλωση πριν από λίγο, ρωτώντας γιατί αυτή η «διαμαρτυρία» συνεχίζει να διερευνάται, αλλά αυτοί που «έκαψαν βίαια και κατέλαβαν πόλεις που διοικούνται από Δημοκρατικούς» μένουν στο απυρόβλητο, αναφερόμενος στο 2020 και τις διαδηλώσεις του Black Lives Matter σε πόλεις όπως το Πόρτλαντ του Όρεγκον.

«Αν κάποιος βρισκόταν κοντά στο Καπιτώλιο κυματίζοντας μια αμερικανική σημαία» στις 6 Ιανουαρίου, ισχυρίζεται ο Τραμπ, θεωρείται «τρομοκράτης» από τις αρχές.

Η δήλωση του Τραμπ έγινε μετά το κατηγορητήριο κατά του Στιβ Μπάνον, του πρώην στενού συμβούλου του. Ο Μπάνον κατηγορείται για περιφρόνηση του Κογκρέσου επειδή αρνήθηκε να πειθαρχήσει σε κλήτευση για να καταθέσει για την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Στην τελευταία του δήλωση, ο πρώην πρόεδρος επιμένει ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 και το αποτέλεσμα ήταν προϊόν νοθείας, αν και κανένα δικαστήριο δεν έχει μέχρι στιγμής αποφανθεί ότι υπήρξε εκτεταμένη νοθεία.

«Οι Αμερικανοί Πατριώτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτή η κακοποίηση της δικαιοσύνης», είπε, προσθέτοντας ότι «αθώοι άνθρωποι» βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

«Όλα αυτά, ενώ η χώρα μας πάει στην κόλαση!» καταλήγει στη δήλωση του ο πρώην πρόεδρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ