Η γυναίκα που είχε σκοτώσει πριν 12 χρόνια ο 39χρονος που δολοφόνησε την νονά του, είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστικες ειναι οι αποκαλύψεις για τον 39χρονο που σκότωσε τη νονά του πριν λίγες ημέρες στον Βόλο.

Οι αρχές έκαναν σύγκριση του γενετικού υλικού του 39χρονου με παλιότερες ανεξιχνίαστες υποθέσεις και ανακάλυψαν οτι σε μια γυναίκα που είχε δολοφονηθεί πριν από 12 χρόνια και είχε παλέψει με τον δολοφόνο της, το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της ήταν του 39χρονου.

Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι η γυναίκα που είχε δολοφονήσει πριν 12 χρόνια είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου. Μάλιστα, ο δικηγόρος του 39χρονου σε δηλώσεις του με αφορμή την υπόθεση αυτή είχε κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι είχε χάσει τη μητέρα του με τον ίδιο τρόπο.

Τότε, στο ανεξιχνίαστο μέχρι σήμερα έγκλημα, είχε βρεθεί ένα μπολ στο τραπέζι της δολοφονηθείσας και οι Αρχές πίστευαν ότι ήταν οικείο το πρόσωπο που της είχε επιτεθεί και την είχε σκοτώσει. Τελικά όντως ήταν γνωστοί, καθώς οι παππούδες του δολοφόνου ήταν γείτονες με την άτυχη γυναίκα. Ετσι, μπήκε στο σπίτι της, εκείνη τον κέρασε παγωτό και ακολούθως εκείνος τη δολοφόνησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ