Ο Ερντογάν θα πραγματοποιήσει την απειλή του. Η Ελλάς οφείλει να κατάσχει γεωτρύπανα, ερευνητικά και να βυθίσει τα πολεμικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χθες ακόμα βραβεύσαμε τον τότε λοχαγό, που μόνο μαζί με τους άνδρες του απέδειξε την γενναιότητα των πεζοναυτών, που σακάτεψαν με χιλιάδες σφαίρες το Τουρκικό υποβρύχιο, οποίον υποβρύχιον όχι μόνο έπλεε εκεί που δεν έπρεπε να πλέει, αλλά είχε και το θράσος να αναδυθεί. Για να το επιδείξει; Διεθνώς; Ίσως!

Ήταν η πιο ηχηρή επιλογή βραβευθέντος, η βράβευση του υποστράτηγου εν αποστρατεία Κωνσταντίνου Κολοκούρη, ο οποίος ανήμερα το Πάσχα του 1997, όταν ήταν λοχαγόςεπικεφαλής Λόχου Πεζοναυτών στο Φαρμακονήσι, έριξε δύο αντιαρματικά βλήματα και 3.000 σφαίρες εναντίον του τουρκικού υποβρυχίου S-350 YLDIRAY, το οποίο είχε αναδυθεί και έπλεε προς τον όρμο Θόλου του Φαρμακονησίου.

Ένα παρ ολίγον τετελεσμένο που δεν τους κάθησε λόγω της ελληνικής γενναιότητας. Από αυτό λοιπόν και μόνο από αυτό,μπορεί κανείς να εικάσει τις ορέξεις των Τούρκων,σέ ανυπεράσπιστη νησίδα. Όπου βρούν. Και υπάρχουν αρκετές. Όμως εντέχνως δοκίμασαν θωρακισμένη, και απαντήθηκαν.

Όλα τα στρατικοποιημένα νησιά έχουν μόνο αμυντική θωράκιση. Σε κανένα θωρακισμένο αμυντικά νησί, δεν αποπειράθηκε απόβαση στην απέναντι πλευρά, και ούτε ποτέ θα το πράξει, διότι οι εκεί ευρισκόμενες ημέτερες δυνάμεις είναι εκτός επιθετικών δυνατοτήτων.

Κάτι που δεν συμβαίνει με τους απέναντι οποίοι απέναναντι με anti NAVTEX  που εξέδωσαν για τήν ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ άσκηση Μέδουσα δείχνουν να μη μας επιτρέπουν ούτε να «ντυνόμαστε». Τουτέστιν γυμνοί. Έτσι τους έχουν μάθει οι κατά καιρούς γενναιως μπαξισιοδοτημένοι (τι άλλο) αρχής γενομένης από τον γνωστό Χένρι. Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα να δοκιμαστούν (σε πρώτη δόση) τα αντανακλαστικά της Ελλάδας και κατ επέκταση της διεθνούς κοινότητας και βλέπουμε.

Όλα δείχνουν ότι η αποχώρηση από την Λιβύη των Τούρκων άν και ακόμα παίζεται, τελικώς θα λάβει χώραν, διότι εκεί όπου είχαν επενδύσει σταθερές καλοζωίας στις πλάτες του λαού (δες Λιβύη) μάλλον δεν τού βγαίνει. Στο ζήτημα της Ουκρανίας αν και είχαν ταχθεί υπέρ, ένεκα «αληθινοί σύμμαχοι» στο ΝΑΤΟ,τώρα σιωπούν.

Ιδιαίτερα μετά και την χθεσινή δήλωση του ΓΓ ότι δεν υπάρχει ανάμιξη της συμμαχίας, όπως και το «μάζεμα» τελικά στην παράνομη μετανάστευση που έχουν αναγάγει σε Εθνικό τους επάγγελμα, τι τους απομένει;

Αιγαίο και γεωτρήσεις. Και όλα αυτά τώρα κοντά, πριν φύγει η φράου με το γνωστό «καθρευτάκι». Συνεπώς Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ