Έξαλλος με την Επιτροπή 2021 ο Δέσποτας – Άφησε έξω από τις εκδηλώσεις τη Θράκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ντροπή για την Επιτροπή 2021 που άφησε την Θράκη εκτός εκδηλώσεων» δήλωσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος μιλώντας στον ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό.

Αναφέρθηκε στην επέτειο του Πολυτεχνείου λέγοντας ότι υπήρχε αγωνιστικό φρόνημα, «χωρίς να μας το διδάξει κανείς, η ελευθερία είναι έμφυτη με την υπόσταση, με την ύπαρξη του ανθρώπου. Αυτό ήταν που αναζήτησαν τότε… Την δημοκρατία δεν ξέρω πως την γιορτάζουμε και όχι με αυτό τον διχαστικό τρόπο», αναφερόμενος στους προπηλακισμούς και τα επεισόδια που έγιναν το πρωί στο Πολυτεχνείο.

Και συνέχισε λέγοντας: «Βλέπω κάθε χρόνο αυτές τις φασαρίες, κάθε χρόνο αυτό το διχαστικό πνεύμα, ποιος είναι αυτός που θα απαγορεύσει στον άλλον να καταθέσει στεφάνι; Αυτό είναι το μήνυμα του Πολυτεχνείου;» αναρωτήθηκε ο Δέσποτας, ενώ λίγο αργότερα ανέφερε πως «η Πολιτεία σκύλευσε τα μηνύματα του Πολυτεχνείου».

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολεως δήλωσε πολύ θλιμμένος για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, καθώς η Επιτροπή της οποίας προεδρεύει η Γιάννα άφησε παραγκωνισμένη την ακριτική μας Θράκη: «Δυστυχώς αυτή η Επιτροπή εδώ στην περιοχή μας δεν έκανε τίποτε σημαντικό και το προσπάθησα. Στη Θράκη δεν έγινε τίποτα και αυτό είναι ντροπή για την Επιτροπή 2021. Ήρθε η Επιτροπή εδώ και πέταξε το μπαλάκι στον Δήμο και την Περιφέρεια. Αυτό θα το καταγγείλω μόλις τελειώσει η χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ