Παρέμβαση του Μπιλ Γκέιτς, αποδομεί τις «εμμονές» για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates έχει εμπλακεί στην ανάπτυξη εμβολίων και στην επιτήρηση του ιού, καλώντας για μια παγκόσμια απάντηση στην πανδημία Covid-19. Το ίδρυμα έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη και διανομή δυνητικά σωτήριων εμβολίων.

Όταν λοιπόν ο ίδιος ο μεγιστάνας που έχει επενδύσει τόσα δισεκατομμύρια και έχει ασχοληθεί ενεργά από την αρχή με την διαχείριση της κρίσης αλλά και την ανάπτυξη των εμβολίων, ξεκαθαρίζει ότι η αντιμετώπιση του κορονοϊού βασίζεται σε τρίπτυχο και όχι σε κάποια «πανάκεια», κάποιοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν άμεσα τις πολιτικές τους.

Ποιο είναι αυτό το τρίπτυχο; Τα εμβόλια, η φυσική ανοσία και τα φάρμακα!
Εξαιρετικά σημαντική είναι και η πρόβλεψη του για μείωση της ζήτησης των εμβολίων, την ώρα που πολλές κυβερνήσεις ήδη θεσμοθετούν την υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης, προκειμένου να ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού…

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς ισχυρίστηκε ότι οι θάνατοι και οι λοιμώξεις από τον Covid-19 μπορεί να πέσουν κάτω από τα επίπεδα της εποχικής γρίπης το επόμενο έτος, καθώς περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται και οι θεραπείες βελτιώνονται, εκτός και αν εμφανιστεί μια νέα, πιο θανατηφόρα παραλλαγή.

Μιλώντας σήμερα το πρωί σε μια διαδικτυακή συνέντευξη στο Bloomberg New Economy Forum στη Σιγκαπούρη, ο ιδρυτής της Microsoft δήλωσε ότι τα εμβόλια, η φυσική ανοσία και οι λαμβανόμενες από του στόματος θεραπείες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι «το ποσοστό θνησιμότητας και σοβαρής νόσησης θα πρέπει να μειωθούν δραματικά».

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, ο οποίος ήταν λαλίστατος κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε ότι τα ζητήματα σχετικά με την ικανότητα παραγωγής εμβολίων είναι πιθανό να αντικατασταθούν από προκλήσεις έναντι πιθανών προβλημάτων στη διανομή αλλά και ενδεχόμενη μείωση της ζήτησης! Το τελευταίο σκέλος στις δηλώσεις του προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά, διότι ήδη πολλές χώρες επιβάλλουν την ενισχυτική δόση σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να υπάρξει μείωση της ζήτησης;

Διευκρίνησε μάλιστα ότι μένει να φανεί πόση ζήτηση θα υπάρξει για εμβόλια κατά του Covid-19 σε μέρη όπως η Υποσαχάρια Αφρική.

Ζητώντας περισσότερη προσπάθεια για την εξάλειψη της γρίπης, ο Γκέιτς ισχυρίστηκε ότι τα ποσοστά και οι θάνατοι του Covid-19 θα πέσουν πιθανώς κάτω από αυτά της γρίπης μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους, εκτός και αν εμφανιστούν περισσότερες θανατηφόρες παραλλαγές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η γρίπη σκοτώνει έως και 650.000 ανθρώπους κάθε χρόνο.Τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον Covid-19 από την έναρξη της πανδημίας στα τέλη του 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ