Η ηλικιωμένη με τα 53 σκυλάκια: Φοβάμαι ότι θα μου πάρουν το σπίτι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη δική της εκδοχή για την υπόθεση έδωσε η γυναίκα από την Πάτρα, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι κρατούσε φυλακισμένα στο σπίτι της 53 σκυλιά, μία γάτα και ένα κουνέλι, ενώ της υποβλήθηκε και πρόστιμο-μαμούθ ύψους 76.600 ευρώ.

Η Ελένη Παπαγεωργίου, εξηγώντας σε σχετικό ρεπορτάζ τους λόγους που την οδήγησαν να έχει τόσα κατοικίδια στο σπίτι της, είπε: «Έχω αδυναμία στα σκυλάκια. Τα αγαπάω πάρα πολύ, τα φροντίζω, έχω μαζέψει και από τον δρόμο και από αλλού και μου έχουν αφήσει και στο σπίτι. Τα λυπάμαι μέσα στον δρόμο. Έχουν δει πολύ τα μάτια μου, σε άθλια κατάσταση τα ζώα. Έγινε και αυτό με τον κορωνοϊό και έχουν παρατήσει πολλά σκυλάκια στον δρόμο. Σας μιλάω ειλικρινά. Παίρνω τροφές εγώ και πηγαίνω σε σημεία του Δήμου και τα ταΐζω μαζί με τον γιο μου το βράδυ».

Την ίδια ώρα, αναγνωρίζει πως τα ζώα είναι πολλά. «Εντάξει, είναι πολλά τα ζώα. Ήθελα να τα δώσω σε οικογένειες που τα αγαπάνε, δεν σκόπευα να τα κρατήσω. Μια σύνταξη χηρείας παίρνω, δεν μπορώ να το πληρώσω αυτό το πρόστιμο, έχω τρελαθεί», συμπληρώνει η κα. Παπαγεωργίου, αναφερόμενη στο αβάσταχτο πρόστιμο που τής επιβλήθηκε.

Η ίδια φοβάται, πλέον, ότι μπορεί να της κατασχέσουν το σπίτι, ενώ «έχω κάνει κάτι καλό στην κοινωνία» και υποστηρίζει ότι είχε καλέσει τον Δήμο και της είπαν ότι δεν υπήρχε φιλοζωική στην Πάτρα. «Τώρα πρέπει να φτιάχτηκε», σημειώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ