Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Ελληνικη κατεχόμενη β. Κύπρος και οι βλέψεις των εισβολέων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά με εμπεριστατωμένο άρθρο του κ. Αντωνά Αντώνη – Συγγραφέα από Ελληνική Κύπρο, προσθέτω.

Η πλήρης Άλωση της κατεχόμενης Βόρειας Ελληνικής Κύπρου …

https://www.olympia.gr › apopsi › i-…

Γράφει ο Κολοκοτρωναίος – ΚΣ. ΗΠΑ.

Στέλνω την βαθύτατη εκτίμηση μου  ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΣΑΕΙ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ. 

Παραθέτω εν συντομία σχόλιο μου

ΘΥΜΟΣ είναι τό αίσθημα που εγείρουν σε μένα οι Ληστές θρασείς Τουρκοι, οι ψυχικώς ανάπηροι, οι  νοηματικώς πρωτόγονοι, και κυριολεκτικά, ακόμη ευρισκόμενοι στην κατάσταση βαρβάρων νομάδων,  συνεχώς επιτιθέμενοι κατά άλλων λαών την γη και τον πλούτο, διότι  η τεμπέληδες αδυνατούν να είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ κάποιου αξιοθέατου πολιτισμού, και έτσι αρέσκονται να καταστρέφουν τους πολιτισμούς και τα έργα των ανθρώπων, όπως οι γύφτοι που εισβάλουν στους οίκους άλλων να λεηλατήσουν και να δολοφονήσουν τους δικαιούχους της οικίας. 

Μα ο θυμός μου στρέφεται επίσης καί κατά την ΠΛΗΘΩΡΑ εκείνων των λαών-τις δειλές, υποτιθέμενες, δημοκρατίες-που υπο τάπητος ενισχύουν το τερατώδες ΣΑΤΑΝΙΚΟ ισλαμικό κίνημα που απλώνεται ωσάν θανατηφόρα ίωση κατά της ανθρωπότητας. 

Το ότι οι ΛΗΣΤΕΣ αιμοχαρείς Τούρκοι ονειρεύονται να ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, είναι κατά γράμμα η κορανική ισλαμική συνταγή. 

Προσθέτω παράδειγμα αυτού του σατανικού ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ αποτρόπαιου σχεδίου ΚΑΤΟΧΗΣ της ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ:

Αποσπάσματα από το “Milestones” του Σαχίντ Κάτμπ (ιδρυτικό μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, και κατ’επέκταση η ισλαμιστική σκέψη της Τουρκίας, του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας, της Παλαιστίνης, του Κατάρ, του Λιβάνου, της Συρίας κ.λπ.):

«Το Ισλάμ δεν είναι η κληρονομιά μιας συγκεκριμένης φυλής ή χώρας. Είναι η θρησκεία του Αλλάχ και ισχύει για ολόκληρο τον κόσμο, έτσι έχει το δικαίωμα να καταστρέψει όλα τα εμπόδια με τη μορφή των θεσμών και των παραδόσεων των ανθρώπων…

Υπάρχουν πολλά πρακτικά εμπόδια για την εδραίωση της κυριαρχίας του Αλλάχ στη γη, όπως η δύναμη του κράτους, το κοινωνικό σύστημα, οι παραδόσεις των ανθρώπων και γενικά ολόκληρο το ανθρώπινο περιβάλλον. Το Ισλάμ χρησιμοποιεί τη δύναμη για να άρει αυτά τα εμπόδια …

Το Ισλάμ… δεν μπορεί να περιοριστεί εντός γεωγραφικών ή φυλετικών ορίων… Το Ισλάμ ήρθε σε αυτόν τον κόσμο για να εδραιώσει την κυριαρχία του Αλλάχ, στη όλη  γη του Αλλάχ και να κάνει πραγματικότητα το μήνυμά του, με τη μορφή μιας μουσουλμανικής 0ύμα…υποτελής στον Αλλάχ και ακολουθώντας μόνο τη Σάρία του Αλλάχ. Αυτό το Ισλάμ έχει το δικαίωμα να άρει όλα τα εμπόδια στο δρόμο του» 

«Το Ισλάμ δεν είναι απλώς μια πεποίθηση …. Το Ισλάμ … κάνει πρακτικά βήματα για να … εκμηδενίσει όλα αυτά τα συστήματα καθώς είναι εμπόδια …. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, ο τρόπος ζωής μπορεί να αφιερωθεί πλήρως στον Αλλάχ, έτσι ώστε καμία οποιαδήποτε ανθρώπινη εξουσία ούτε το ζήτημα της υπακοής σε αυτές τις αρχές να παραμένει …

Η Τζιχάντ στο Ισλάμ είναι απλώς ένα όνομα για την προσπάθεια να γίνει αυτό το σύστημα ζωής [της Σαρία] κυρίαρχο σε ολόκληρο τον κόσμο ..

Έτσι, ένας μουςουλμάνος που αγωνίζεται με τον τρόπο της Τζιχάντ αγωνίζεται:

 με το σώμα του [βίαιη τζιχάντ], 

 τα λόγια του, με [πολιτική τζιχάντ] για να διεισδύσει στην κυβέρνηση], 

 και με [οικονομική Τζιχάντ] να επιβάλει τις απαιτήσεις του και να υπερισχύσει την κατοχή του μέσω  του πλούτου του [όπως η πετρελαϊκή επιρροή της Σαουδικής Αραβίας] …»

Έτσι, όπου υπάρχει μια ισλαμική κοινότητα-[η μουσουλμανική μειονότητα στην Δ. Θράκη, ή στα κατεχόμενα, ως παράδειγμα] εφόσον η παρουσία αυτής είναι πάγιο παράδειγμα θεόσταλτου συστήματος ζωής, αυτή η μουσουλμανική κοινότητα έχει το δικαίωμα που της έχει δοθεί από τον Αλλάχ να προχωρήσει και να αναλάβει τον έλεγχο της πολιτικής εξουσίας, έτσι ώστε να θεμελιώσει το θεϊκό σύστημα του Αλλάχ στη γη…,

Ισλάμ … η θρησκευτική Πίστη [στον Αλλάχ]…. σημαίνει να είσαι πάνω από όλες τις δυνάμεις της γης … πάνω από όλες τις αξίες της γης που δεν προέρχονται από την πηγή της Πίστης[στον Αλλάχ], πάνω απ ‘όλα τα έθιμα της γης που δεν έχουν χρώμα με το χρωματισμό της Πίστης[στον Αλλάχ], πάνω απ ‘όλους τούς νόμους της γης που δεν έχουν εγκριθεί από την Πίστη[στον Αλλάχ], και πάνω απ’ όλες τίς παραδόσεις που δεν προέρχονται από την Πίστη [στον Αλλάχ],…

Το πρώτο καθήκον [των μουσουλμάνων] είναι να αντικατασταθούν όλα αυτά με ισλαμικές ιδέες και παραδόσεις…,»

 Απο το Κοράνι:

 “Δεν θα βρείτε τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Αλλάχ και στην Αλ-Κουιγιαμα-Ημέρα της Κρίσης- να παίρνουν ως σύμμαχους τους εχθρούς του Θεού και του Προφήτη του, είτε αυτοί είναι οι πατέρες τους, οι γιοί τους είτε οι αδελφοί τους ή οι συμπατριώτες τους.” [Κοράνι 58-22] Κορανι-Εγχειρίδιο Εκπαίδευσης Τρομοκρατών.

Και το Κοράνι του Ισλαμ λέει:

«Οι πιστοί να μην πάρουν για φίλους και συμμάχους άπιστους αντί πιστών. Όποιος το κάνει αυτό δεν θα έχει σχέση με τον Αλλάχ “[Κοράνι 3-28]»

 Η τυπική αναφορά του Κορανικού Tafsir-Εξήγηση-του Al-Tabari(Αλ Ταμπαρι) για αυτόν τον στίχο δίνει οδηγίες στους Μουσουλμάνους που ζουν μεταξύ των μη μουσουλμάνων σε μη μουσουλμανικές χώρες: «Να Συμπεριφέρεστε επιφανειακάφιλικά σε αυτούς, ενώ μέσα σας να τρέφετε εχθρότητα για αυτούς… Ο Αλλάχ έχει απαγορεύσει στους πιστούς να είναι σε φιλικες ή και τρυφερές σχέσεις με τους απίστους …»

 Από του  Μωαμεθ το στόμα: «Σκοτώστε τους Άπιστους οπουδήποτε τους βρίσκετε, και πάρτε τους ως αιχμάλωτους, και πολιορκήστε τους, και στήσετε τους παντού ενέδρες σε κάθε τόπο. Αλλά αν μετανοήσουν και τηρούν την προσευχή(στον Αλλαχ και Μωαμεθ) και πληρώνουν το Zakat( Ζακατ-φόρος για την προώθηση του Ισλάμ, σε αντίθεση με τον βαρύ φόρο Τζίζια που πληρώνουν οι Σκλάβοι=Ντίμμι(οι Άπιστοι) ως υποτιμητικη δήλωση), τότε άφησε τους να πάνε τον δρόμο τους…» “[Κοράνι 9: 5]Κορανι. Εγχειρίδιο Εκπαίδευσης Τρομοκρατών.

 Και πάλι ο Μωαμεθ λέει: «Έχω διαταχθεί να πολεμήσω εναντίον των λαών, μέχρι να δεχτούν ότι Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να λατρεύεται εκτός από τον Αλλάχ, και ότι ο Μωάμεθ είναι ο απόστολος του Αλλάχ». “[al-Bukhari τόμος 8 # 387] 

   Αυτή η τελευταία πρόταση είναι η Σαχάδα, η ισλαμική διακήρυξη της Πίστεως των Μουσουλμάνων, οπότε σύμφωνα με το Ισλάμ είναι θεϊκό να διεξάγει ο μουσουλμάνος ατελείωτο επεκτατικό πόλεμο σε όλους τους άπιστους μέχρι να μετατραπούν ως Ισλάμιστες, ή να εκτελεσθούν. 

Αυτά τα λίγα περί βαρβάρων και καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Λευτεριά στη Ελληνική Κύπρο κατεχόμενη και μη

Κολοκοτρωναίος – Κ.Σ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ