Οι νεο-Μέγκελε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίναμε η πρώτη χώρα παγκοσμίως με υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμο στους άνω των 60 ετών, ενώ όπως λέει ο συνταγματολόγος κος Κασιμάτης είναι παράνομο και αντισυνταγματικό καθώς ο εξαναγκασμός είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας γιατί παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο.

44A8FC5E 32D3 4DA3 822A 056B59D4E1E1

Στην Ελληνική νομοθεσία κυρώθηκε με τον Νόμο 2619/1998 (ΦΕΚ132Α) η «Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής», όπου στο Άρθρο 5 αναφέρεται επί λέξει:

«Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεση του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του. Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του.»

Οι νεότεροι θαυμαστές του Μέγκελε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και την Ελληνική Νομοθεσία και αποφασίζουν και διατάσσουν. Εύγε τους, και εις ανώτερα!

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ