Φρίκη στην Τουρκία: Πα-Τέρας ξυλοκόπησε με λύσσα το 3 μηνών μωρό του επειδή έκλαιγε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πα-Τέρας στην Τουρκία ξυλοκόπησε άγρια το μωρακι του και καταγράφηκε σε βίντεο από το κινητό της μητέρας και συζύγου του δράστη, η οποία άφησε ανοιχτή την κάμερα για να βλέπει τι συμβαίνει όση ώρα απουσίαζε από το σπίτι.

Ο πατέρας φαίνεται στο βιντεο  να εξαγριώνεται από το κλάμα του μωρού. Το αρπάζει και αρχίζει να το χτυπάει με απίστευτη αγριότητα στο κεφάλι και το σώμα του. Το μωρό σπάραζε στο κλάμα από τα άγρια χτυπήματα του πατέρα του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του haberturk.com, ο Yunus Göç σταμάτησε να κακοποιεί το μωρό μόνο όταν επέστρεψε στο σπίτι η μητέρα του. Η γυναίκα έντρομη άρπαξε το παιδί της από τον σύζυγό της και κάλεσε την αστυνομία.

Το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Το κτήνος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, θα επιβληθεί παραδειγματική τιμωρία στον δράστη.

Η μητέρα του βρέφους, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ζήτησε μιλώντας στους δημοσιογράφους, να επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή στον συζυγό της: «Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ