Επειδή τα Χριστούγεννα έχουν όνομα και δεν είναι απλά γιορτή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Γιώργος Βενετσανος

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Κομισιόν σε έγγραφο της 30 σελίδων, με το οποίο προωθείται η ισότητα και δημοσιεύτηκε στην ιταλική εφημερίδα «il Giornale», μεταξύ άλλων αναφέρει: «Να μην τα λέτε Χριστούγεννα, αλλά γιορτές».

63FFBD10 7190 4A60 99EF BACD20E640AB

Δεν γνωρίζω πως σκέφτονται εκεί στις Βρυξέλλες, αλλά εμείς οι απλοί πολίτες γνωρίζουμε ότι:
• Τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε την γέννηση του Θεανθρώπου Χριστού.
• Στην Ρος-Ασανά- Πρωτοχρονιά, την αρχή του Νέου Έτους του ιουδαϊσμού, μια γιορτή που δίνει την ευκαιρία στον πιστό να κάνει την αυτοκριτική του.
• Στην Ουαϊσάκ ή Ημέρα του Βεσάκ, είναι η ημέρα που σηματοδοτεί τη γέννηση του Βούδα Gautama.
• Στην Μαουλίντ (Mawlid) τιμάται η γέννηση του προφήτη Μωάμεθ, του ιδρυτή της μουσουλμανικής θρησκείας.
Επειδή εσείς εκεί στα ψηλά αξιώματα των Βρυξελλών έχετε χάσει την μπάλα, δεν σημαίνει ότι οι λαοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Οπότε παρατήστε μας ήσυχους και μην μας τα πρήζετε με τις ανοησίες σας.
Οι γιορτές έχουν ονόματα, είτε αρέσει σε μερικούς ανεγκέφαλους υποτίθεται «πολιτισμένους», είτε όχι. Για αυτό κοιτάξτε να βελτιώσετε το βιοτικό επίπεδο των πολιτών σας, που σε ορισμένα από τα μέλη σας καταρρέει επικίνδυνα, βγάλτε άκρη με τον covid19, που ακόμη να βρείτε κοινό δρόμο αντιμετώπισης της ασθένειας, προστατεύστε το περιβάλλον που τα εργοστάσια σας το κάνουν απλησίαστο και αφήστε στην άκρη εξυπνάδες και λόγια του αέρα που δεν σας κοστίζουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ