Η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στον Λευκό Οίκο που εξόργισε τους Αμερικανούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή σε εκατοντάδες χρήστες του Twitter προκάλεσαν οι επιλογές της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, αναφορικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου, καθώς και τα δρώμενα.

Όσον αφορά τον στολισμό, σχεδόν ομόφωνα οι Αμερικάνοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναπολούν την σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια! Δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες με αντιπαραβολή του στολισμού επί της προηγούμενης πρώτης κυρίας με τον τωρινό στολισμό.

0B7DE61E D5FC 45CE AF25 EC86C70D2138
Αποδοκιμάζουν οι αμερικάνοι τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της κυρίας Μπάιντεν και θυμίζουν τον αντίστοιχο της κυρίας Τραμπ.

Οι φωτογραφίες όμως που έδωσε στην δημοσιότητα η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, επεφύλασσαν μια δυσάρεστη έκπληξη στους αμερικανούς. Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία που δείχνει παιδάκια μέσα στο Λευκό Οίκο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις, σε αντίθεση με την πρώτη κυρία, έχει εξοργίσει πραγματικά τους χρήστες του Twitter.

74AB7A40 EA68 4D3C 8DA9 20F85F133FA4
Τα παιδάκια υποχρεώνονται σε μάσκες και αποστάσεις, σε αντίθεση με την πρώτη κυρία

Ο γνωστός και δημοφιλής podcaster Benny, έγραψε στο Twitter:

Η Τζιλ Μπάιντεν αναγκάζει τα μικρά παιδιά να φορούν μάσκα και να διατηρούν κοινωνική απόσταση, μέσα στον Λευκό Οίκο, ενώ εκείνη δεν κάνει τίποτα από τα δύο.
Αυτό είναι πέρα από ανόητο. Αυτή είναι μια σκληρή και αρρωστημένη κακοποίηση παιδιών για μια χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Διαδώστε το για να ντροπιάσετε αυτούς τους κακούς ανθρώπους (!!)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ