Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Στο Σωτηρία με κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Σωτηρία εισήχθη ο Γιώργος Τράγκας με κορωνοϊό καθως επιβαρύνθηκε η κατάστασή του.

Βρεθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν τρεις μέρες και ήταν σε καραντίνα μαζί με την σύζυγό του Μαρία Καρρά.

Σήμερα, όπως επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία:

Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!

Για τους πραγματικά ψεκασμένους και απάνθρωπους έχω να πω ότι ο Γ. Τράγκας πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη. Αν δεν ξέρετε τη σημαίνει αυτό και τι προβλέπεται ιατρικά, ρωτήστε να μάθετε. Μετά βουτήξτε το δάχτυλο στο μυαλό, κι ύστερα γράψτε στο πληκτρολόγιο την όποια κακεντρέχεια…

Πριν λίγες  ημέρες ο Γιώργος Τράγκας με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διεγνώσθη με κορωνοϊό:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ