Εκλογές Κιν Αλ : Τυχόν μειωμένη συμμετοχή, λειτουργεί υπέρ του Γιώργου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα διεξάγεται ψηφοφορία διά την εκλογή του προέδρου του Κινήματος ΑΛΛΑΓΗΣ. Ενός κινήματος ομιλιών ως αυτό για την ώρα συμπεραίνεται, αφού στις μέχρι και σήμερα προγραματικές τους ουδείς των διεκδικητών δεν αποπειράθηκε να λάβει θέση πάνω στο δεύτερο συνθετικό της ονομασίας του κινήματος. Τι λοιπόν θα αλλάξει; Και ένας λαός, όσος λαός προσέλθει, να προσδοκά για ποιά άραγε, πέραν του κινήματος, αλλαγή και σε τι να περιμένει;

Ο μόνος που τοποθετήθηκε ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου με δέσμευση τοποθέτησης του ΚΙΝΑΛ αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ένα ήπιο ΚΚΕ. Τώρα το γιατί αυτό σήμερα και όχι όταν ηγείτο της παράταξης,τότε που……, τόν ψήφισε (κατα την δική του μέτρηση αφού ήταν μόνος του) ένα εκατομμύριο λαός, τουτέστιν διά βοής, δέν το διασαφήνισε.

Υπόσχεται όμως ότι θα το πράξει τώρα που κατά τις εκτιμήσεις των κομματικών αναμένεται να προσέλθουν στην κάλπη 250.000 λαού. Πάντως οι πρώτες εικόνες δεν προδικάζουν συρροή ενδιαφερομένων, αφου οι μόνοι που προσήλθαν στα κεντρικά τμήματα ήσαν οι υποψήφιοι μαζί με συγγενείς και κολλητούς.

Καλή επιτυχία νάχουν γιατί είναι και η πρώτη φορά που τολμούν με τό λαό ξεκάθαρα να αποφαίνεται, αφού στίς προηγούμενες, η πρώτη διεξήχθη με «δια βοής»
επανεκλογή του ιδρυτού και οι άλλες δύο από κομματικούς. Μέχρι τις επτά μμ όμως θα δείξει άν οι προσαλθέντες υπερέβησαν σε αριθμό τους κομματικούς.

Οι προβλέψεις δίνουν Γιώργο Παπανδρέου. Διότι άν, ο πρώην πρόεδρος αποφάσισε επανάκαμψη στα πράγματα άνευ γνώσης / διαβεβαίωσης δια του υπέρ αυτού (από πρίν) αποτελέσματος, τότε ο δείκτης νόησης καταστάσεων του ανδρός και η ικανότητα αντίληψης συγκυριών ……..

=Μπεγλίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ