Η Ινδία αναπτύσσει τεχνολογία αντι-drone για τις Ένοπλες Δυνάμεις της – Όπως εμείς με τον ξεχασμένο “ΤΗΛΕΜΑΧΟ” της ΕΑΒ !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ινδία αναπτύσσει εγχώρια τεχνολογία αντι-drone για να αποτρέψει την αυξανόμενη απειλή στα σύνορα της χώρας και σύντομα θα διατεθεί στις δυνάμεις ασφαλείας, δήλωσε την Κυριακή ο υπουργός Εσωτερικών Amit Shah (Σάχ).

Χθες και με την ευκαιρία τελετής της Δύναμης Ασφάλειας των Συνόρων (BSF) στο Jaisalmer, ο κ. Σαχ είπε για την κυβέρνηση Modi (Μόντι), η ασφάλεια των συνόρων είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και δεσμεύεται να παρέχει τις καλύτερες τεχνολογίες φύλαξης συνόρων στον κόσμο.

Μια χώρα μπορεί να ευημερήσει και να προχωρήσει μπροστά στον κόσμο όταν είναι ασφαλής. Εσείς διασφαλίζετε την ασφάλεια της χώρας… Να θυμάστε πάντα ότι προστατεύοντας τα σύνορα διασφαλίζετε την ασφάλεια της χώρας….” είπε ο Σαχ είπε στο προσωπικό της BSF.

“Είναι η δέσμευση της κυβέρνησης. Έγινε αναφορά σε μια αυξανόμενη απειλή από drones. Η BSF και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας, προσπαθούν να αναπτύξουν μια τεχνολογία anti-drone. Έχω απόλυτη πίστη στους επιστήμονές μας ότι θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε μια τεχνολογία anti-drone σύντομα», είπε.

Υ.Γ

αντι drone india1

Κατά την διάρκεια της επίδειξης στον Ινδό υπουργό εσωτερικών των διαφόρων αντι-drone συστημάτων, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε radar αποκάλυψης drones που προσομοιάζει με τον ξεχασμένο “ΤΗΛΕΜΑΧΟ” της ΕΑΒ

Μόνο που στην Ινδία προωθούν και αξιοποιούν απ ότι φαίνεται τα δικά τους συστήματα, επ’ ωφελεία της Ασφάλειας και της Άμυνας της χώρας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ