Βγήκε στην ζητιανιά ο Ερντογάν στους Άραβες πετρελαιάδες για λεφτά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται στα δελτία ειδήσεων πως ο Ερντογάν,με το διόροφο Αιρμπάς που του διέθεσε ( χωρίς να έχει ερωτηθεί) ο της Τουρκίας λαός,  βγήκε πάλι παγανιά στις Αραβικές πετρελαιοπηγές προς άγραν, επωφελών για τήν Τουρκία βεβαίως, οικονομικής φύσης συμφωνιών, με στόχο την ανάκαμψη.
Ευχές για να το πετύχει άν είναι για την βελτίωση της ζωής του λαού,και όχι για τη τσέπη του που συνηθίζει, διότι εδώ κανείς δεν θέλει τη δυστυχία του Τούρκου. Και αυτό για να μή φθάσουμε στο τέλος να λέμε την ατάκα πως «καλός Τούρκος είναι ο σκοτωμένος» όπως ιστορικά έχει ειπωθεί στο παρελθόν αλλαχού.

Σήμερα υπάρχουν, παρά το πότισμα του μίσους με το οποίον έχουν υδρευθεί οι Τούρκοι για δεκαετίες πολλές, παραδόξως αρκετοί αμφισβητίες που διερωτώνται σε πείσμα ΟΛΩΝ των πολιτικών τους «πάμε καλά;» Το βλέπουμε και σε διαδηλώσεις που δειλά ξεκίνησαν καί χλιαρά, μα πολύ χλιαρά, στηριζόμενες από την αντιπολίτευση οποία αντιπολίτευση αμήχανη ταλαντεύεται αν θα πρέπει να ξεπεράσει την κυβέρνηση σε κατακτητικές κορώνες ή όχι. Με το όχι μάλλον να επικρατεί, διότι η δημοσκοπική πτώση του σίγουρα όψιμου Οθωμανιστή Ερντογάν μάλλον συνετίζει, μειώνοντας όχι αναιρώντας, κατακτητικές ορέξεις που σίγουρα υπάρχουν, αν και έχουν παύσει να διατυπώνονται προ πολλού. Η τελευταία διατυπώθηκε από μία κυρία πως, όπως μεταφράστηκε «τι διάβολος είστε κύριε Μπάιντεν;» και μετά μούγκα!

Έτσι ξεκαθάρισε πλέον πως ότι μέλλεται θα καθοριστεί πρωτίστως από τον Λευκό Οίκο, και από κοντά το Κρεμλίνο. Όλα τα άλλα είναι «έπεα πτέρ…….» ανάλογα κομματικής ροπής, μελαίνης γραφίδος, των σχολιαστών. Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν το ταξίδι του Τούρκου Προέδρου οποίον ταξίδι σίγουρα σκοπό έχει συζήτηση θεμάτων που δεν συζητούνται στο τηλέφωνο, εκτός αν είναι καλά προετοιμασμένο από παρατρεχάμενους για υπογραφές οικονομικού αλλά και πολυσυμμαχικού ενδιαφέροντος, τότε οποιαδήποτε συζήτηση με τόν στόχο παροχής οικονομικής βοήθειας προς Τουρκία της οποίας ο Πρόεδρος « Καβάλα» σε αεροπλάνο πολυτελέστερο από αυτά των ηγετών των πετρελαιοπηγών, πόσο απέχει από το λαϊκό «ελεήστε στραβοί τον ανοιχτομάτη!» θα φανεί.

Μπορεί καί αύριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ