Η ΠτΔ επέτρεψε στον Ποντίφικα να συκοφαντεί την Ελλάδα ή όντως πνιγούμε πρόσφυγες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός από την επίσκεψη του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας καλό είναι να σχολιασθεί η σιωπή των ημετέρων αμνών προκαθημένων της Ηρώδου οι οποίοι υποτελώς εσιώπησαν όταν ο υψηλός επισκέπτης επιτίμησε ουσιαστικά αυτούς τούτους και τούς δύο, δια την μη υποδοχή των δια θαλάσσης αφικνουμένων προσφύγων, αποφεύγοντας το καλωσόρισμα αυτών ως κατά την θέσιν του οφείλαμε πράξει.

Και αυτό δια να μή γεμίσει η θάλασσα πνιγμένους είπε.

Υπήρξε προ άφιξης Πάπα ανακοίνωση ότι δίδοντας το καλό παράδειγμα ο προκαθήμενος αναχωρώντας θα συνοδεύεται και από 50 πρόσφυγες (τόσοι χωράνε στο κρατίδιο Βατικανό;) από τα κέντρα κράτησης της Λέσβου φιλοξενούμενους. Δεν τους είδαμε.

Όμως θεωρείται βέβαιον ότι αυτοί οι 50 είχαν επιλέγει προσεκτικά ξεχωρισμένοι.

Εφόσον όντως έλαβε χώρα η επιλογή του Βατικανό, τότε επαληθεύεται και η υπόνοια ότι θέλουν τη Ελλάδα αποθήκη ψυχών. Άρα θέλουν οι της ΕΕ ανθρωπιστές να έρχονται εδώ να «πίνουν το καϊμάκι» αφήνοντας πίσω σε εμάς το «κατακάθι» λες και οι άνθρωποι είναι ο
Βαρύς γλυκός τους.

Εκεί στηλιτεύεται και η στάση των δύο Ελλήνων ηγετών που δέν απάντησαν πώς ενώ εσείς επιλέγετε, ζητάτε από εμάς να καλωσορίζουμε ότι φέρνει η βάρκα, χωρίς να μας ρωτήσετε άν χωράνε στην,ακόμα, γή μας.

Και επι τέλους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας (επιλογή Μητσοτάκη ) πρέπει να ανακοινώσει στόν λαό επίσημα την θέση της, δηλαδή άν είναι υπέρ ή κατά της άπώθησης των παρανόμως επιχειρούντων να εισέλθουν στα χωρικά μας νερά λέμβων, των γεμάτων πρόσφυγες, Τούρκων δουλεμπόρων ή όχι.

Αν ναί, δηλαδή είναι υπέρ της απώθησης γιατί δεν απάντησε στήν προσβολή τού Ποντίφικα, εάν όχι γιατί δέν εγκαλεί τον Μητσοτάκη που κατηγορήθηκε ότι επέλεξε την απώθηση ακόμη και παραιτούμενη λόγω διαφωνίας;

Είναι ο μόνος τρόπος να επιβάλλει τον ανθρωπισμό σε μιά, κατά τη γνώμη της, απάνθρωπη ηγεσία που ο ίδιος ο λαός επέλεξε γιά νά κυβερνηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ