Εφιάλτης σε διαμέρισμα κολαστήριο ισχυρού άντρα των media, στο Λονδίνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την απόλυτη φρίκη που βίωσε στα χέρια μεγαλοστελέχους των media από το Κατάρ περιέγραψε γυναίκα σε βρετανικό δικαστήριο. Υποστήριξε ότι όχι μόνο τη χτυπούσε και τη βίαζε στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, αλλά την απειλούσε με… πρακτικές «Νονού».

Στη δίκη που είναι σε εξέλιξη σε δικαστήριο του Λονδίνου ο 32χρονος διευθυντής τηλεοπτικού ενημερωτικού καναλιού και αθλητικού καναλιού στο Κατάρ Σαλέχ Αλ-Μεσαλάμ κατηγορείται ότι επιτέθηκε επανειλημμένα στη γυναίκα, από τον φετινό Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, στο διαμέρισμά του, στο Πάντινγκτον του δυτικού Λονδίνου. Η γυναίκα, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο με τη βοήθεια μεταφραστή, καθώς δεν μιλάει αγγλικά, κατήγγειλε ότι την έδερνε και τη βίαζε. Πριν ενημερώσει τις Αρχές, ο Μεσαλάμ τής έκοψε τα μαλλιά και σκόπευε να της βγάλει τα φρύδια, ενώ της έλεγε ότι ήθελε να ουρήσει πάνω της.

Για να μην το σκάσει η γυναίκα, ο Μεσαλάμ φέρεται ότι της αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι, ενώ άλλαξε τους κωδικούς στους λογαριασμούς της στα social media για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Επίσης της έλεγε ότι ακόμη και να ενημερώσει τις βρετανικές Αρχές, η αστυνομία δεν θα του έκανε τίποτα, την απειλούσε ότι θα την έκοβε κομματάκια, αφήνοντας μάλιστα δίπλα της, ενώ κοιμόταν, ένα μαχαίρι, σακούλα και κολλητική ταινία, και της έλεγε ότι θα δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ