Τουρκία: Βίντεο δείχνει βουλευτή του Ερντογάν να κοιμάται δίπλα σε ναρκωτικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα βίντεο με πρωταγωνιστή στέλεχος του κόμματος του «Σουλτάνου» να κοιμάται δίπλα σε μια σακούλα με ναρκωτικά.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πρωταγωνιστεί ο Κουρσάτ Κιλίτς, βουλευτής του κόμματος AKP στην επαρχία Γιόζγκατ. Ο πολιτικός φαίνεται να κοιμάται στο γραφείο του, ενώ δίπλα του, στο συρτάρι του γραφείου υπάρχει ανοιχτή μια σακούλα με μεθαμφεταμίνη αλλά και άλλα «σύνεργα» που σχετίζονται με χρήση και εμπόριο ναρκωτικών, όπως ζυγαριά ακριβείας και σωληνάριο κατανάλωσης.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Halk TV και έχει προκαλέσει τριγμούς στην κυβέρνηση Ερντογάν.

Μάλιστα προτού γίνει viral το βίντεο με τον Κουρσάτ Κιλίτς, ο ίδιος είχε υποβάλλει την παραίτησή του, υποστηρίζοντας ότι έχει κουραστεί από τον μεγάλο φόρτο εργασίας.

Ο Κιλίτς που είναι ένας από τους επικεφαλής του κόμματος στη συγκεκριμένη περιφέρεια είχε υποβάλλει την παραίτησή του πριν τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο κάνοντας λόγο για μεγάλο φόρτο εργασίας. Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος, ενώ απείλησε με μηνύσεις το δίκτυο που δημοσίευσε το βίντεο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ