Η κυβέρνηση άδειασε Τσιόδρα – Λύτρα για την μελέτη: Δεν ενημέρωσαν ποτέ τον Πρωθυπουργό οι Σωτήρης Τσιόδρας και Θεόδωρος Λύτρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Με κατηγορητικό τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, άδειασε ταυτόχρονα και τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Θεόδωρο Λύτρα λέγοντας πως η μελέτη των δυο επιστημόνων για τις ΜΕΘ και την θνητότητα κατά την πανδημία δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, αλλά ούτε και σε κανέναν συνεργάτη του στο Μέγαρο Μαξίμου. Δηλάδη έριξε την ευθύνη στον κ. Τσιόδρα και τον κ. Λύτρα για του ότι η κυβέρνηση δεν είχε ενημερωθεί ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Συγκεκριμένα ο Οικονόμου είπε:

1. Η μελέτη δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, δεν είχε παραδοθεί στον ίδιο και σε κανέναν συνεργάτη στο Μαξίμου.

2. Επαναλαμβάνει γνωστές αδυναμίες όταν δέχεται πίεση το ΕΣΥ. Ο κ. Μητσοτάκης έχει μιλήσει για την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΕΣΥ και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Αττικής και της περιφέρειας.

3. Η διασωλήνωση ασθενών εκτός ΜΕΘ γίνεται από ανάγκη, μέχρι να καταστεί εφικτή η μεταφορά στην ΜΕΘ. Προφανώς υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση εντός ΜΕΘ, ο πρωθυπουργός, δεν ισχυρίστηκε ποτέ το αντίθετο.

4. Σκόπιμα, με χυδαίο τρόπο ο κ. Τσίπρας επικεντρώνεται στις ΜΕΘ. Οι πολίτες γνωρίζουν τι παρέδωσε. Σημαντικό είναι το πώς δεν θα φτάνουμε στη διασωλήνωση. Το ζητούμενο είναι να έχουμε λιγότερες διασωληνώσεις τις οποίες έχουμε όταν έχουμε περισσότερους εμβολιασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ