Θλιβερή κατάντια να υπερασπίζεται η Βουλγαρία τα εθνικά μας δίκαια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά με το αναπάντεχο και παντελώς ανεξήγητα τεθέντος ΒΕΤΟ από τήν Βουλγαρία αποκλείοντας έτσι την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση πεισματικά μάλιστα, ουδόλως σχολιάστηκε εδώ. Με την δε,περίπου στα «ψιλά» των εδώ ξερακιανή ούτως ειπείν δημοσίευση, συν την μή αναφορά της είδησης στα δελτία, καθώς και στις σχολιαστικές συνομιλιών εκπομπές, θα έλεγε κάποιος ότι αυτό το θέμα, δεν μας αφορά!Ωσάν να κείται και αυτό,μακράν! Τι να πει κανείς!
Όμως με δεδομένο ότι αυτά τα VETOES, που ήσαν περισσότερα του ενός, και όπως όλα δείχνουν πώς θα εξακολουθήσουν να τίθενται, ξεκίνησαν ασφαλώς από τις μειοδοτικές συμφωνίες στις Πρέσπες, και μετά. Λες και οι γείτονες δεν γνώριζαν πρίν τις υπογραφές ότι τίθεται και θέμα (Βορείου;) Μακεδονικής γλώσσας!
Δηλαδή ότι η Μακεδονία των Ελλήνων έμελλε να ανασυρθεί από την Ιστορία της και μάλιστα από κάποιους «Έλληνες» πρίν από καμιά εβδομηκονταπενταριά χρόνια, και να προκύψει μιά νέα τεμαχισμένη στα δύο, με τους κατά το αρκτικόν να ομιλούν Βουλγαροσλαύικα «Μακεδονικά» βαπτισμένα, χωρίς κολυμπήθρα, αλλά και χωρίς λαμπάδα.

Όποιος λοιπόν είχε επισκεφθεί την προ Πρεσπών Βουλγαρία,σίγουρα θα γνώριζε το μένος του λαού αυτού κατά Ελλήνων, που δεν αναγνώριζαν,κατα και αυτούς, το δίκαιο των «Ιστορικά μόνων γνήσιων απογόνων Μακεδόνων» κατοίκων Σλαύων της περιοχής.

Τουτέστιν να μένει σήμερα άναυδος, και ενεός, με όλα τα φρέσκα τεκταινόμενα, που ουδείς των εδώ σχετικών καθηγητών των Πανεπιστημίων μας να διαφωτίζει,για το προς τα πού πάμε, και με τον Μητσοτάκη σύν την, κατα Αδωνη, κυβερνησάρα του, και όλοι μαζί να σιωπούν καί να ψηφίζουν την πιο πάνω ένταξη, λες και δεν τους αφορά!

Ή τους αφορά η αποφυγή του Εθνικού αυτού θέματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ