Τωρα: Ανατροπή – Αθώος ο σύζυγος της 35χρονης που είχε βρεθεί με μια σφαίρα στο κεφάλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας τον 63χρονο σύζυγο της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου η οποία είχε βρεθεί δολοφονημένη με μια σφαίρα στο κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητό της σε αγροτική περιοχή, στους Γαργαλιάνους.

Η δικαστική απόφαση προκάλεσε αίσθηση, αφού μόλις μια εβδομάδα πριν, η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να κριθεί ένοχος ο 63χρονος κατηγορούμενος, για την δολοφονία της γυναίκας του το 2016.

Σε βάρος του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο ίδιος τις αρνήθηκε όλες.

Σύμφωνα με το gargalianoionline.gr, η δίκη σήμερα συνεχίστηκε με την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης και στη συνέχεια, μετά την συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτό Δικαστηρίου, ανακοινώθηκε η απόφαση που προκάλεσε έκπληξη.

Στο πλευρό του 63χρονου η… πεθερά του!

Υπενθυμίζεται ότι στο πλευρό του 63χρονου ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο της 35χρονης συζύγου του, βρισκόταν εδώ και χρόνια η πεθερά του, η μητέρα του θύματος, με την οποία φέρεται να μένει στο ίδιο σπίτι και να μεγαλώνουν μαζί τα τέσσερα παιδιά της αδικοχαμένης Γεωργίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, είχαν καταγγείλει ότι δέχονταν απειλές να μην αποκαλύψουν την αλήθεια, ενώ τόνιζαν ότι η μητέρα του θύματος έπασχε από προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως: «Η πεθερά του δολοφόνου παίρνει πάρα πολλά χρόνια αγωγή, δεν έχει τα λογικά της! Πρέπει κάποιος να την ελέγξει. Βγαίνει και υπερασπίζεται τον φονιά της κόρης της και επηρεάζει ανθρώπους, ενώ έχει το ακαταλόγιστο. Στο δικαστήριο έπεσε κάτω, δεν είναι καλά η γυναίκα. Για όνομα του Θεού, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια!» είχε δηλώσει συγγενής.

«Οι συγγενείς της δεν μπορούν να πάνε να την πάρουν, γιατί την κρατάει ο δολοφόνος. Μάλιστα, έχει πάρε δώσε με τον Αρτέμη Σώρρα και μας απειλεί όλους πως, αν μιλήσουμε, θα μας σκοτώσει. Δεν αστειεύεται αυτός. Μαθαίνουμε ότι έχει πάρει την πεθερά του στο σπίτι, της τρώει κάθε μήνα τη σύνταξη και εκείνη κυκλοφορεί στους δρόμους του χωριού και ζητιανεύει τσιγάρα!» είχε συμπληρώσει.

Μάλιστα, το συγγενικό πρόσωπο της άτυχης κοπέλας υποστήριζε ότι η 35χρονη έπεφτε συνεχώς θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, ενώ έπινε και γινόταν ακόμα πιο βίαιος. Μάλιστα, όπως είχε τονίσει ο 63χρονος δεν έκανε καμία προσπάθεια να αναζητήσει ποιος ήταν ο δολοφόνος της γυναίκας του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ