Απλήρωτα και τα άλματα 6μηνου των αλεξιπτωτιστών! Προέχουν τα «άλματα» του Σάκη Ρουβά

Βροχή τα μηνύματα στο Militaire.gr μετά από τη δημοσίευση του άρθρου για τους απλήρωτους στρατιωτικούς. Ένα απ΄ αυτά αναφέρεται στους αλεξιπτωτιστές.

Γράφει: 

«Στο σημερινό άρθρο σας σχετικά με τους απλήρωτους στρατιωτικούς, θέλω να συμπληρώσω προς ενημέρωσή σας, πως δεν θα καταβληθούν ούτε τα ποσά για συντήρηση αλεξιπτωτιστών για όσους έκαναν τα απαραίτητα άλματα εξαμήνου. 

Όταν λοιπόν η ηγεσία ανακοινώνει εξοπλιστικά προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να σκεφτεί και τους στρατιωτικούς».

Την ώρα που συζητάμε για τα 215.000 ευρώ που θα πάρει ο κ.Ρουβάς και η ομάδα του για τα «άλματα» επί σκηνής στην αλλαγή του χρόνου στο δήμο Αθηναίων, τα άλματα των αλεξιπτωτιστών μας φαίνεται ότι περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Λαϊκισμός θα πουν κάποιοι που τον έχουν κάνει «καραμέλα» κάθε φορά που στριμώχνονται.

Η «αγωνία» των κυβερνώντων για τον «πολλαπλασιαστή ισχύος» των Ενόπλων Δυνάμεων , το προσωπικό είναι τόσο μεγάλη που κανένας δεν σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να πληρωθούν τουλάχιστον από χθες , γιατί τι να κάνουμε τα Χριστούγεννα φέτος είναι Σαββατοκύριακο!

Κανείς και ειδικά η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ δεν σκέφθηκαν ότι και οι στρατιωτικές οικογένειες θα πρέπει να ψωνίσουν και είναι βέβαιο ότι αν τα χρήματα τους μπουν στους λογαριασμούς σήμερα το απόγευμα δεν θα προλάβουν!
Ολα αυτά την ίδια ώρα που διαβάζουν για τα 215.000 ευρώ που θα πάρει ο κ. Σάκης Ρουβάς και η ομάδα του για ένα 17λεπτο σόου!

Καλά Χριστούγεννα στην αδιάφορη εξουσία .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ