Έκρηξη Πολακη για ασθενή στη Ρόδο που δεν του χορηγούν μονοκλωνικά

Πλεύρη (φωτό 1) είσαι γελοίος και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Προσπαθείς να μαζέψεις τα αμάζευτα !!

Έβγαλες ανακοίνωση σήμερα στις 6.37 μμ πως εγκρίθηκε η θεραπεία μονοκλωνικων αντισωμάτων του ασθενή με τη νόσο κινητικού νευρώνα που ΣΑΣ ΕΚΡΑΞΑ ΧΤΕΣ,λέγοντας πως αν ήμουν εγώ υπουργος θα έκανα πελατειακές σχέσεις!!(φωτο 1)

Λοιπόν ΑΚΟΥ ΑΣΧΕΤΕ και ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ!!

1) Ο ασθενης μεταφέρθηκε χθες με αεροδιακομιδή του Εκαβ από την Τήλο στη Ρόδο και ορθώς γιατί στην Τήλο δεν μπορουσε να του προσφερθεί η απαιτούμενη βοήθεια λογω της νόσου του.
Χθες το απόγευμα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την χορήγηση μονοκλωνικων ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ παρά τις διαδοχικές προσπάθειες των γιατρών ενώ είχατε πει πως διευρύνεται το πρωτόκολλο των ενδείξεων .

ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!!

2)Έδωσα το τηλέφωνο του Τσιοδρα στην κορη του ασθενούς που είναι δημαρχος Τηλου ,τον πήρε τηλέφωνο και ο Τσιόδρας της είπε ,χθες βράδυ πως το δικαιούται γιατί έχει «αλλάξει το πρωτόκολλο εδώ και δυο μέρες» και να κάνουν αίτηση οι γιατροί!!!.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ!!!

3)Σήμερα το πρωί η κυρία Αναστασιαδου υπεύθυνη της πλατφόρμας των μονοκλωνικων απάντησε στην κορη του ασθενούς πως « δεν εχει ξεκλειδωθει το ΑΜΚΑ του» και πως μπορεί να γίνει και αύριο αυτό,την ίδια στιγμή που ο Διοικητης του νοσοκομειου ενημέρωνε τους γιατρους πως θα χορηγηθούν τα μονοκλωνικά!!!!!!!

4)Εντέλει η κορη του ασθενούς έλαβε το μήνυμα που φαίνεται στη φωτογραφία 3 στις 7.15 μμ ,τρία τέταρτα μετά που εσυ ΠΛΕΥΡΗ έβγαλες αυτό το ΑΙΣΧΡΟ ΤΟΥΙΤ!!

Δηλαδή με λίγα λόγια:Η διεύρυνση του πρωτοκόλλου πρακτικά δεν έχει γινει ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και επειδή σας πιάσαμε στα πράσα ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ ,τα οποία τα πήρε η εταιρεία κούριερ το μεσημέρι από το νοσοκομείο Σωτηρία και τώρα φτάνουν με το αεροπλάνο στη Ρόδο για να ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ!!!!!!

Κατάλαβες γελοίε και ακροδεξιε Πλευρη που παριστάνεις τον Υπουργό Υγειας και τολμάς να πιάσεις στο στόμα σου ΕΜΕΝΑ που έχω δώσει τη ζωη μου για να σώζω ανθρωπους;;;;;;;;;

ΥΓ Να πάει καλά ο ασθενης και θα πούμε κι άλλα!!!

ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΥΡΗ!!!
Πόσοι από τους σημερινούς νεκρούς θα είχαν σωθεί αν είχαν πάρει μονοκλωνικά;;;;

F445DB7F 4BF9 4204 9A89 1165DBD2E042

E6155C29 D8AE 48D3 92F2 5A4D0AB5E789

C0FD8A64 76D3 49AA 9990 4CD1A6981825

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ