Πριν ψηφίσετε, ρωτήστε πρώτα ένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kalpes 5 thumb large12Γράφει ο economikos

Αυτές οι εκλογές θα κρίνουν το μέλλον την Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι πολιτικοί, υποστηρικτές του μνημονίου ή μη, στο μόνο που συμφωνούν είναι σε αυτό!

Τα μέτρα του Ιουνίου θα φέρουν την οικονομία και την κοινωνία ακόμα πιο κοντά στην καταστροφή. Όσο και να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, τα νούμερα δεν βγαίνουν. Οι μειώσεις μισθών σε επίπεδα Βουλγαρίας, η τεράστια φορολόγηση, η ανεργία με τους 1,5 εκατ. ανέργους, είναι δείγματα των πολιτικών του μνημονίου.

Ωστόσο, όλα αυτά θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες. Όποιος μιλά με τον κόσμο, (όλοι μας δηλαδή πλην των πολιτικών μας) θα έχει καταλάβει ότι οι νέοι αυτής της χώρας – με τους μισθούς πείνας και τα ανεξάντλητα ωράρια (για όσους είναι τυχεροί και έχουν ακόμα δουλειά), με τις μηδαμινές προοπτικές που τους οδηγεί στην ξενιτιά για μια καλύτερη ζωή και μια θέση εργασίας, με την αβεβαιότητα του αύριο – το μόνο που δεν θέλουν είναι οι πολιτικοί και η πολιτική να μην έχουν την ίδια συνταγή.

Το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να το διαμορφώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, με βάση της αναφαίρετο δημοκρατικό τους δικαίωμα, που είναι και το σωστό. Ωστόσο, καλό θα είναι πριν πάνε να ψηφίσουν (και δη οι πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας) να ρωτήσουν ένα νέο. Γιατί οι τωρινοί 20άρηδες, 30άρηδες και 40άρηδες θα σηκώσουν στην πλάτη τους το βάρος όλων των μέτρων και της διάλυσης της κοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ