Απορία δεξιού Ψάλτου: Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com (ακολουθήστε με στο facebook.com/netakias)

Παραιτήθηκαν οι γραμματείς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επόμενες εκλογές και οι 11 από τους 13 που τους αντικατέστησαν είναι προσωπικές επιλογές του Κώστα Σημίτη. Ναι, εκείνου του Πρωθυπουργού που επέλεγε τους Υπουργούς τους από την ικανότητά τους στην μίζα.

Βέβαια επειδή κανείς δεν τολμάει να τα βάλει με τον Πρωθυπουργό – τον κανονικό πρωθυπουργό της Χώρας – Κώστα Σημίτη, ουδείς έφερε αντίρρηση για την επιλογή των Γραμματέων. Αντίθετα πέταξαν κάτι μπηχτές, για τον Ηλία Μόσιαλο, που ναι μεν είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι μεγάλο στέλεχος, και όχι του Σημίτη αλλά του περιβάλλοντος του Γιώργου Παπανδρέου, έτσι για την τιμή των όπλων.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Είναι να απορεί κανείς πώς προέκυψε εμφύλιος στην ΝΔ λόγω… Μόσιαλου. Διότι δεν προέρχεται από την ΝΔ και δεν έχει θέση στην κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη. Ναι, πράγματι ορίσθηκε συντονιστής για τον Covid-19 σε ό,τι αφορά το εξωτερικό. Ένα είδος επιστημονικού συμβούλου.

Εκτός από τους Ιεράρχες που αντέδρασαν στο φωτομοντάζ Μόσιαλου για την πανδημία και την στάση της Εκκλησίας, αντέδρασε και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κ. Μπογδάνος γράφοντας: «Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ».

ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ , ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το καρφί αφορά στον… Μητσοτάκη και όχι στον Μόσιαλο. Έρχονται λοιπόν οι δεξιοί και οι πιο σκληροί, ακραίοι δεξιοί και λένε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στα χέρια των… εκσυγχρονιστών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, κυρίως του Κ. Σημίτη.

Έτσι και ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Κυρανάκης κατηγόρησε τον Μόσιαλο για τις θέσεις τονίζοντας ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και ήταν υπουργός του Γ. Παπανδρέου. Η σπόντα αφορά και πάλι στον… Κ. Μητσοτάκη. Γενικώς υπάρχει μία υπόγεια «γαλάζια» διαμαρτυρία, με το ερώτημα «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;». Με κάθε ευκαιρία δε, το ερώτημα τίθεται και δημοσίως.

Αναταραχή στην «γαλάζια πολυκατοικία».

cebacf89cf83cf84ceb1cf83 cf83ceb7cebcceb9cf84ceb7cf83cebacf85cf81ceb9ceb1cebacebfcf83 cebcceb7cf84cf83cebfcf84ceb1cebaceb7cf83ceb1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ