Πρωτοφανες μακελειό στο Ντένβερ! Ένοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους πριν πέσει νεκρός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη ένα πολύνεκρο αιματηρό περιστατικό συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά σημειώθηκε στο Ντένβερ, στην πολιτεία του Κολοράντο, όπου ένοπλος άρχισε να πυροβολεί αθώους, κοντά σε σταθμό του μετρό, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα και τραυματίζοντας αστυνομικό, προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές ερευνούν τα κίνητρα του δράστη καθώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το τι όπλισε το χέρι του, καθώς και για το αν έδρασε μόνος του! Σύμφωνα με το «kdvr.com» όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17:00 χθες το απόγευμα όταν ο ύποπτος άνοιξε πυρ κοντά στη διασταύρωση της 1ης Λεωφόρου και του Μπρόντγουεϊ στο Ντένβερ.

denver

Από τα πυρά του δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές και ένας άνδρας τραυματίστηκε, ενώ στην συνέχεια ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα στο τετράγωνο 1200 της North Williams Street, μια τοποθεσία ακριβώς δίπλα στο Cheesman Park.

Το τελευταίο περιστατικό στο Ντένβερ συνέβη στην 8η Λεωφόρο και περιελάμβανε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ της αστυνομίας και του δράστη. Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, αλλά ο άνδρας κατάφερε να αρπάξει ένα περιπολικό και να διαφύγει.

Μία ώρα αργότερα, περίπου στις 18:00 εντοπίστηκε στο Lakewood, όπου άρχισε να πυροβολεί  κοντά στη διασταύρωση της λεωφόρου Colfax και της οδού Kipling. Ένα άτομο σκοτώθηκε και η περιγραφή του αυτοκινήτου και του δράστη δόθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, οι αξιωματικοί του Lakewood εντόπισαν το αυτοκίνητο στην περιοχή Belmar, αλλά όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν, ο άνδρας άνοιξε πυρ. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, αλλά ο δράστης μπόρεσε να αφήσει το αυτοκίνητο και να τρέξει στην εμπορική περιοχή.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, χτυπώντας έναν, ο οποίος αντεπιτέθηκε. Τελικά ο άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά και διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν ήταν αξιωματικός του Λέικγουντ αυτός που τον σκότωσε.

Ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ