Τουρκική θηριωδία! Τρομοκρατούν ακόμα και τις μανάδες που θρηνούν τα κομματιασμένα παιδιά τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 28 Δεκεμβρίου 2011, τουρκικά μαχητικά βομβαρδιστικά F-16 εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή διάρκειας πέντε ωρών στο Roboski, στα σύνορα Τουρκίας – Ιράκ , σκοτώνοντας 34 Κούρδους άμαχους, συμπεριλαμβανομένων 17 παιδιών, μερικά από τα οποία ήταν μόλις 12 ετών.


Κανένας δράστης δεν έχει οδηγηθεί ακόμη σε δίκη. Καμιά διεθνή καταδίκη για την φασιστική Τουρκία που χρησιμοποίησε αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη για να κομματιάσει παιδιά. Τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν απανθρακωμένα.

7DC38F85 A10C 46DE 9A7E DA7819236DF6
Στιγμιότυπο από την μεταφορά των νεκρών

Στην πρώτη επέτειο του θανάτου τους (φωτό), οι οικογένειες των θυμάτων της σφαγής δέχτηκαν ανελέητη επίθεση και οι ίδιες καθώς πήγαιναν στο νεκροταφείο για να θρηνήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι ίδιες επιθέσεις, το ίδιο καθεστώς τρομοκρατίας, συνεχίζεται κάθε χρόνο, μέχρι σήμερα. Οι οικογένειες τρομοκρατούνται, μανάδες ξυλοκοπούνται, προκειμένου η σφαγή να ξεχαστεί.

B2863CEC 92C6 4E3B 84F0 2CDA33AA734D
Φορτωμένα σε κάρα μεταφέρονταν τα πτώματα δεκάδων παιδιών

Είναι ο ορισμός του ρατσισμού και του φασισμού από ένα κράτος το οποίο λαμβάνει χρήματα από την ευρωπαΐκή ένωση και είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία της Δύσης, την ίδια στιγμή που ψάχνει να δει εάν ο Λουκασένκο χαστούκισε κανέναν δημοσιογράφο για να επιβάλλει «σκληρές κυρώσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ