Ετοιμάζεται για εμπλοκή στην Βοσνία η Τουρκία! Στόχος, οι Σέρβοι και φυσικά, η Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επίσκεψη του Ακάρ στη Βοσνία και οι εμετικές του δηλώσεις, άφησαν ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής της Τουρκίας στην Βοσνία! Δηλαδή, στην καρδιά της Ευρώπης!

Όσοι αμφισβητούν αυτό το ενδεχόμενο προφανώς έχουν κρυφτεί σε κάποια σπηλιά την τελευταία δεκαετία. Όπου η Τουρκία έχει εισβάλει στρατιωτικά σε κυρίαρχα κράτη και προβαίνει σε απίστευτες θηριωδίες, διαπράττοντας εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι η Τουρκία υλοποιεί τις απειλές της. Το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης και η εισβολή τουρκικών πολεμικών σκαφών ακόμα και στα χωρικά ύδατα της Κρήτης, αποδεικνύουν ότι η Τουρκία δεν έχει κανένα όριο στην βουλιμική, επεκτατική της πολιτική.

Εάν η Βοσνία συνάψει στρατιωτική συνεργασία με την Τουρκία, τότε θα έχουμε επανάληψη των γεγονότων στην Λιβύη. Η Τουρκία θα εμπλακεί στρατιωτικά με στόχο να ανακόψει τις προσπάθειες των Σέρβων για ανεξαρτησία. Και θα χυθεί αίμα.

Η προσπάθεια της Τουρκίας να κλείσει όλα τα μέτωπα, ακόμα και με τον Χαφτάρ, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Η Τουρκία στρέφει τις δυνάμεις της στην Δύση. Στην Σερβία και την Ελλάδα. Εάν δεν αντιδράσουμε τώρα, με σκληρή διπλωματία και τελεσίγραφο σε ευρωπαΐκή ένωση και ΝΑΤΟ, ο πόλεμος θα είναι αναπόφευκτος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ