Ζαραλίκος: Νέα απειλή προς τον ηθοποιό – Τώρα έστειλαν Αστυνομία σε παράστασή του στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χθες Κυριακή, όπως γράφει σήμερα ο ίδιος σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, κάποιοι έστειλαν την αστυνομία στην παράσταση της Θεσσαλονίκης.

Στο στόχαστρο του επιτελικού παρακράτους  έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, τον οποίο επιχειρούν να φιμώσουν καλλιτεχνικά. Έπειτα από την πρωτοφανή εισβολή της Σάσας Σταμάτης με μπράβους στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», ο Χριστόφορος Ζαραλίκος φαίνεται να δέχεται πολλαπλές επιθέσεις. Δύο μέρες πριν, κατέβασαν τον λογαριασμό του από το Twitter έπειτα από ανάρτησή του με την οποία ασκούσε κριτική στον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για την δαπανηρότατη φιέστα με τον Σάκη Ρουβά. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, έγραφε: «Κώστα Μπακογιάννη κι εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα κι εγώ έκανα ταμείο. Νιώθω».

 

Χθες Κυριακή, όπως γράφει σήμερα ο ίδιος σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, κάποιοι έστειλαν την αστυνομία στην παράσταση της Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας έτσι ότι κάποιοι ενοχλούνται σφόδρα από την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης και τη σάτιρα.

Δείτε την επίθεση από την Σάσα Μπάστα σε προηγούμενη παράσταση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ