Καταγγελία – φωτιά του Κώστα Βαξεβάνη που η κόρη του βρέθηκε θετική: Έγκλημα η πενθήμερη καραντίνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κωστα Βαξεβάνη πριν λίγο:

Η κόρη μου διαγνώστηκε με covid την Τετάρτη. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ (νέα πρωτόκολλα), την 5η ημέρα μπορεί να κυκλοφορήσει έξω. Παρότι δεν απαιτείται, της κάναμε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Προκύπτει λοιπόν πως αποφάσισαν να αφήσουν ασθενείς με covid να κυκλοφορούν. Έγκλημα.

Πόσο μπορείς να τους εμπιστευτείς; Το πρωί της Τετάρτης, η μικρή μου κόρη διαγνώστηκε με covid. Ένα από τα σαράντα χιλιάδες κρούσματα ημηρεσίως, ευτυχώς με πολύ ελαφρά συμπτώματα. Ασυμπτωματική θα έλεγα. Σύμφωνα με τα νέα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ έπρεπε να μείνει σπίτι πέντε ημέρες. Μαζί με αυτή, παρότι δεν είχαμε διαγνωστεί θετικοί, μείναμε και οι υπόλοιποι. Θεωρήσαμε δηλαδή πως δεν πρέπει να πάμε σε χώρους με παιδιά ή γέροντες όπως ο Πολυχρονεμένος μας και να αρχίσουμε τις αγκαλιές. Μείναμε και δουλέψαμε από το σπίτι.
Χθες, συμπληρώθηκαν πέντε μέρες απο το πρώτο τεστ. Σύμφωνα λοιπόν με την κυβέρνηση ή την επιστημονική της Επιτροπή (τη σύγχυση δεν την έχω εγώ αλλά οι μη διακριτοί ρόλοι τους) η μικρή μπορούσε να βγει και να κυκλοφορήσει ελεύθερα. Θεωρήσαμε, παρότι δεν προβλέπεται, πως καλό είναι να κάνουμε ένα μοριακό τεστ, πριν η μικρή αρχίσει να επισκέπτεται παππούδες, γιαγιάδες και φίλους. Το τεστ λοιπόν όπως μπορείτε να δείτε βγήκε θετικό.
Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιος αποφάσισε και για ποιο λόγο να αφήνει ασθενείς με covid να κυκλοφορούν την πέμπτη ημέρα διαβεβαιώνοντας πως κανένας δεν διατρέχει κίνδυνο; Πρόκειται για τη γνωστή ανευθυνότητα ή για συνειδητή σιωπηλή απόφαση να πάμε σε ανοσία της αγέλης; Βγείτε δηλαδή να κυκλοφορήσετε με ιικό φορτίο και όποιος πεθάνει, πέθανε; Εκτός αν το πενθήμερο αποφασίστηκε μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει εκ των υστέρων τη Φαμίλια Μητσοτάκη και την ανεύθυνη συμπεριφορά σε σχέση με τον υιό που είχε ιό.

739BEEC6 E5E9 4258 BD14 4A310952ED51

EB88AA2D CF07 4F1A BC19 0793522EB9E6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ