Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Είσαι κοντά μας… Ακόμα κι αν δε σε βλέπουμε… Σε νιώθουμε…!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες σχεδόν απο τον άδικο χαμό της 14χρονης Κέλλυς που άφησε την τελευταία της πνοή στη Λαμία, με την οικογένεια της να παλεύει να συνειδητοποιήσει την τραγικη απώλειά της.

Την ερχόμενη Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το 40ημερο μνημόσυνο για την Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Λαμίας, με τους γονείς της να προχωρούν σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είσαι κοντά μας… Ακόμα κι αν δε σε βλέπουμε… Σε νιώθουμε…!
«Ακόμα κι αν είσαι μακριά, εκεί ψηλά στον ουρανό, είσαι μέσα στην καρδιά μας», στο μυαλό μας, στη ζωή μας… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…!!!!» γράφει η οικογένεια της 14χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη Κέλλυ, μαθήτρια Γυμνασίου, μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας και μετά από λίγες ώρες αφού εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, κατέληξε, με τους γιατρούς να επιχειρούν να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ το παιδί πάθαινε απανωτές καρδιακές ανακοπές.

Η 14χρονη κατέληξε πριν προλάβει να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αιτία του θανάτου της ήταν το πνευμονικό οίδημα που υπέστη, ωστόσο πολλά ήταν τα αναπάντητα ερωτήματα, με την οικογένεια να ζητά απόδοση ευθυνών σε περίπτωση έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί. Σημειώνεται ότι διατάχθηκε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ