Άγριες Μέλισσες: Σάλος με το Πετσόκομμα των επεισοδίων και την ενόχληση του Μαξίμου για το: Ξέρεις πως λέγεται αυτό Κυριάκο; Λογοκρισία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο Δευτέρα και Τρίτη θα προβάλλονται οι “Άγριες Μέλισσες” για τις επόμενες εβδομάδες, με τη θέση τους στο πρόγραμμα την Τετάρτη και την Πέμπτη να παίρνει η σειρά “42 βαθμοί Κελσίου”. με το πρόσχημα πως τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού στους συντελεστές της σειράς επιβράδυναν τους ρυθμούς των γυρισμάτων.

Οι τηλεθεατές δικαίωσαν ξανά τις Άγριες Μέλισσες – Μαύρα χάλια η τηλεθέαση της σειράς που πήρε τη θέση τους

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αγριες Μέλισσες: Πάτωσε η σειρά που έφαγε τη θέση τους στον ΑΝΤ1

Λιγο ο κορωνοιος λοιπόν,  λιγο  η μεθόδευση με την αποτυχημένη  Φάρμα που έδινε χαμηλό lead in στις Μέλισσες ώστε να δυσκολεύονται στην τηλεθέαση λίγο και  η δικαιολογία πως η ιστορική αναφορά στη χούντα κούρασε τους τηλεθεατές εξαφανίζουν σιγά σιγά την πιο πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια.

Οργή του Μαξίμου για την ατάκα απο τις Άγριες Μέλισσες: Ξέρεις πως λέγεται αυτό Κυριάκο; Λογοκρισία

Ολα αυτά μαζί με την περίφημη ατάκα στη σειρά που ενόχλησε το Μαξίμου: Ξέρεις πως λέγεται αυτό Κυριάκο; Λογοκρισία!

έφεραν το Πετσόκομμα της σειράς.

Υ.Γ. Να θυμησουμε το ξέσπασμα πριν λίγες εβδομάδες της δημιουργού της σειράς:

Πιέσεις στους συντελεστές της σειράς Άγριες Μέλισσες να σταματήσουν να δείχνουν τις Χουντικες βαρβαρότητες

Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν.

Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια. #agriesmelisses #season3

30000F14 DA33 48E8 BBA3 BC650944E9D9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ