Περισσεύει η υποκρισία για την υγεια στη Δυτική Μακεδονία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Πτολεμαΐδα 13-01-2022

-Ο δήμαρχος Κοζάνης κ Λ. Μαλούτας, είπε μια αλήθεια: “Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) χρειάζεται νοσοκομείο παροχής τριτοβάθμιας φροντίδας.

-Η μελέτη των καθηγητών ΤΣΙΟΔΡΑ-ΛΥΤΡΑ (την οποία είδε ο πρωθυπουργός), χτύπησε το καμπανάκι των πολλών απωλειών ζωής στα ελλιπή περιφερειακά νοσοκομεία της χώρας: ” Στην υπόλοιπη Ελλάδα, εκτός Αττικής, η θνητότητα ήταν κατά 40% αυξημένη ….”

-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγνωσε και εξήγγειλε το αυτονόητο: “Τα περιφερειακά νοσοκομεία νοσούν και χρίζει θεραπείας η οργανωτική τους δομή”.

-Οι βουλευτίνες και οι οργανώσεις της ΠΔΜ του ΣΥΡΙΖΑ μας είπαν μισές αλήθειες – με άλλα λόγια: “Και τα πέντε Νοσοκομεία της Περιφέρειας θέλουν ενίσχυση κυρίως με ιατρικό προσωπικό, χωρίς να ξεχωρίσουν την ανάγκη ενός Νοσοκομείου Τριτοβάθμιας Παροχής Υγείας».

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΔΜ – ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ – ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ «ΘΥΜΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:

-Ο δήμαρχος Κοζάνης παραπλανάει και λαϊκίζει. Ούτε ο ίδιος και οι περί αυτού “κόλακες” πιστεύουν ότι η πολιτεία, η όποια πολιτεία, όταν έχει διαθέσιμο υπέρπληρες Νοσοκομείο στο κέντρο της ΠΔΜ θα διαθέσει (ακόμα κι αν είχε) ένα ποσό 400 εκ ΕΥΡΩ για νέο Νοσοκομείο.

-Οι κκ ΤΣΙΟΔΡΑΣ & ΛΥΤΡΑΣ έκαναν μια τραγική διαπίστωση μέσα από την καθημερινή τους ενασχόληση με την πανδημία, για τα περιφερειακά νοσοκομεία της Ελλάδας. Δεν έχουν κάποιο Μελετητικό Γραφείο, για να αναλαμβάνουν επί (αδρά) αμοιβή μελέτες ….

-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καλά πληροφορημένος (όχι προφανώς από τον Λοβέρδο και τον Πάρη ….) για τις δυνατότητες του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ αλλά και για την κατάσταση των Νοσοκομείων της ΠΔΜ. Αν τολμήσει σε αυτήν την άκρως απαραίτητη, δίκαια για όλους αλλαγή δομής, μένει να το δούμε, δίχως καθυστέρηση, χωρίς άλλες ανθρώπινες απώλειες…..

-Δυστυχώς οι του ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται την αλήθεια, ζουν σε άλλες παλιές εποχές ακόμα ….

Η ΠΔΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΥΠΕΡ ΠΛΗΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ – ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ ΘΕΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ – ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ (ΣΧΕΔΟΝ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ! Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ