ΤΖωρτζης Μονογυιος: Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου φέρνει νεο βιντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίπου στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, ο Τζώρτζης Μονογυιός κινείται επί της παραλιακής με την σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου με κατεύθυνση το σπίτι τους.

Τζωρτζης Μονογυιος: Νέο βίντεο αμεσως μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο

Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο να κινείται στη δεξιά λωρίδα και να μπαίνει στη στροφή, ενώ όπως μπορείτε να διακρίνεται σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται να έχει μεγάλη ταχύτητα. Συνεχίστε την ανάγνωση.

Βίντεο – Ντοκουμέντο: Ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν έτρεχε με την Φεράρι – Τα ερωτήματα του πραγματογνώμονα

Μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που τον κατέγραψε η κάμερα να περνάει, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε μια πινακίδα και έπεσε πάνω σε δέντρα. Στη συνέχεια το πολυτελές αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Τζώρτζης Μονογυιός: Ήταν η πρώτη μέρα που το οδηγούσε – Το πολυτελές αυτοκίνητο που ονειρεύτηκε του στοίχισε την ίδια του τη ζωή

Ως εκ θαύματος η συζυγός του Αθηνά απεγκλωβίστηκε τελευταία στιγμή και κατάφερε να σωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 45χρονος οδηγός φέρεται να εκτοξεύθηκε από το παρμπρίζ και να βρήκε ακαριαίο θάνατο.

https://youtu.be/do-OSQTYV6E

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε καλέσει έναν φίλο του για να του πει ότι παρέλαβε το νέο του όχημα. «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» φέρεται να του είπε στο τηλέφωνο.

Τωρα: Νεκρός σε τροχαίο με Ferrari ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης Μονογυιός

Πίσω του ακριβώς κινούνταν ένας φίλος του με μια Porsche η οποία ανήκε στον 45χρονο. Μόλις είδε το σοκαριστικό ατύχημα έτρεξε να τον βοηθήσει φωνάζοντας: «Αδερφέ μου, αδερφέ μου», ωστόσο ήταν ήδη αργά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ