Άγριες Μέλισσες: Πάλι μόνο δυο επεισόδια και αυτή την εβδομάδα; Γιατί συμβαίνει αυτο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απογοήτευση επικρατεί στους τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα καθως απο τη Δευτέρα θα προβληθούν και πάλι μόνο δυο επεισόδια της σειράς.

Η σειρά εχει αγαπηθεί παρα πολύ απο το κοινό που φέτος την βλέπει να ταλαιπωρείται πολύ απο το καναλι. Η αρχή εγινε με την σταδιακή μετατόπιση της ώρας απο τις 22:00 που άρχιζε παλιότερα λίγο αργότερα στις 22:15 με 22:20 εξαιτιας της Φάρμας που βέβαια αφήνει αδιάφορο το κοινό του ΑΝΤ1 καθως και αυτή αρχισε με μεγάλες προσδοκίες αλλα κατέληξε σε φιάσκο αφού αποχώρησαν σημαντικά ονόματα οπως ο Σταματης Γαρδελης απο τις πρώτες μέρες.

Άγριες Μέλισσες: Σάλος με το Πετσόκομμα των επεισοδίων και την ενόχληση του Μαξίμου για το: Ξέρεις πως λέγεται αυτό Κυριάκο; Λογοκρισία

Οσο αφορά τωρα τις Άγριες Μέλισσες η επίσημη εκδοχή ειναι πως τα επεισόδια εχουν παει πίσω λόγω προβλημάτων υγείας των ηθοιποιων καθως ο κορωνοιος εχει χτυπήσει πολλούς απο αυτούς.

Οι τηλεθεατές δικαίωσαν ξανά τις Άγριες Μέλισσες – Μαύρα χάλια η τηλεθέαση της σειράς που πήρε τη θέση τους

Βεβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή πως η σειρά εχει περιοριστεί σε συνδυασμό με τους λόγους υγείας και για άλλες αιτίες καθως είχε δημιουργήσει πολλα προβλήματα στο καναλι με τα πολιτικά της μηνύματα και την ανάδειξη του σκληρού προσώπου της χούντας στην ελληνική τηλεοραση.

3A395636 961B 4017 951D 96E7CB2C1820

74F45424 6C7A 4B7D A766 B55A74E3B69F

Οταν η ΕΡΤ πχ εχει σειρά με τίτλο Τα καλύτερα μας χρόνια που διαδραματίζεται την περίοδο της χούντας, περνώντας υποσυνείδητα το μηνυμα  πως οι Έλληνες έζησαν τα καλύτερα τους χρόνια με την Χούντα και οι Άγριες Μέλισσες έρχονται και προβάλλουν το πραγματικό πρόσωπο της χούντας με τα βασανιστήρια και τις εκτελέσεις εν ψυχρω αντιφρονούντων τότε κάτι συμβαίνει.

Και το αποκορύφωμα: Η περιβόητη σκηνή με το Ξέρεις πως λέγεται αυτό Κυριάκο; Λογοκρισία που ενόχλησε τα μάλα το Μαξίμου.

Οι Άγιες Μέλισσες δεν ειναι μια τυχαία σειρά και ειναι πολύ απίθανο να ξαναγίνει μια παρόμοια στην Ελληνική τηλεοραση. Ο ΑΝΤ1 έγραψε πραγματικά ιστορία με την επιλογή του να την δημιουργήσει και να την προβάλει. Ας ελπίσουμε πως οι μόνοι λόγοι που γίνονται οι περικοπές στα επεισόδια ειναι η πανδημια και οχι γιατί υπάρχουν πιέσεις. Θα ήταν κρίμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ