Εγκληματική οργάνωση διαφαίνεται πίσω από τον βιασμό της εικοσιτετράχρονης στην Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαιες ειναι οι εξελίξεις στην υποθεση που αφορά τον βιασμο μιας 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Περα από το γεγονός ότι ο βασικός καταγγελλόμενος για τον βιασμό δεν προφυλακίστηκε, τώρα άλλο ένα πρόσωπο το οποίο με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε αναφερθεί στο συμβάν, υποστηρίζει πως έπεσε θύμα πλαστογραφίας και άσκησης βίας!

Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν ήταν παρών στο βιασμό και πως άγνωστοι – που δεν κατονομάζει — τον άρπαξαν και άσκησαν βία επάνω του.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

4A0CDCD4 48C9 4A92 8769 19A243EC213C
Η νέα ανάρτηση του εμπλεκόμενου στην υπόθεση

Η προηγούμενη ανάρτηση την οποία τώρα διαψεύδει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, έγραφε το εξής:

98388682 DAED 4DF5 BB24 D1A6F5AD67DE
Με ανάρτηση του ο συγκεκριμένος παραδέχεται ότι παρέσυρε την κοπέλα στην σουίτα

Αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του συγκεκριμένου προσώπου, τότε ενισχύονται οι υποψίες περί ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται πρόσωπα υπεράνω υποψίας και προβαίνουν σε συστηματικής κακοποιήσεις κοριτσιών.

Ευγε Καίτη: Ηχηρή παρέμβαση της Καίτης Γαρμπή για το βιασμο της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη στην οποία φέρεται να εμπλέκονται τέσσερις άνδρες που είναι μέλη οικογενειών γνωστών επιχειρηματιών της πόλης.

Σάλος με την Ιωάννα Τουνη: Αποκαλύπτει ποιος διέρρευσε το βιντεο με τις προσωπικές της στιγμές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος στο ποτό της 24χρονης, η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, υπήρχε υπνωτικό χάπι με αποτέλεσμα η πράξη να γίνει χωρίς τη θέλησή της.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Ηχηρή παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας ανέφερε πως «στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της», ενώ τόνισε πως ο 27χρονος επιχειρηματίας, που καταγγέλλεται ως δράστης του βιασμού, ομολόγησε ότι είναι αυτός που βρέθηκε εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

«Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κοπέλα, που παλεύει να σταθεί στη ζωή και στην κοινωνία. Ο δράστης συνελήφθη, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι που προβλέπει ο νόμος και η ανάκριση συνεχίζεται», κατέληξε ο κ. Ζιώγας.

Η 24χρονη κλήθηκε χθες από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που κατήγγειλε. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσή της ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο. Η ανακρίτρια καλείται να αποφασίσει αν θα κληθούν για κατάθεση και τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε η 24χρονη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ