Απειλούν την ζωή της 24χρονης! Απόδειξη ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δικαιοσύνη και η διωκτικές αρχές οφείλουν τώρα να τους βάλουν την «θηλειά στο λαιμό», Εξαντλώντας την αυστηρότητα και διευρύνοντας την έρευνα στα σπίτια, στους υπολογιστές, στα κινητά, στις επικοινωνίες τους. Με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουν, συνθλίβοντας κάθε εμπόδιο, εξάρτηση ή διαπλοκή.

Αναγκασμένη να φιλοξενείται σε σπίτια φίλων της είναι, πλέον, η 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε πολυτελή σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει αυτό που έγραφε από την πρώτη στιγμή το Ολυμπία. Πίσω από την βρώμικη αυτή υπόθεση υπάρχει εγκληματική οργάνωση με βιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κάτω από τη μύτη των αρχών. Με εμπλεκόμενους, πρόσωπα υπεράνω υποψίας.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο εργοδότης της, λόγω των απειλών που δέχεται και καθώς βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, φοβάται να μείνει μόνη της και πάντα υπάρχουν άνθρωποι γύρω της. «Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και προσπαθεί και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της», ανέφερε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο εργοδότης της στο MEGA, πρόκειται για μία έμπιστη και σοβαρή κοπέλα, που έχει ένα κρίσιμο πόστο στην επιχείρησή του. «Είναι ένα έμπιστο άτομο της εταιρίας, έχει, δηλαδή, μία θέση στην εταιρία, η οποία είναι πάρα πολύ έμπιστη, το να πηγαίνει στις τράπεζες επιταγές, να βλέπει υπηρεσίες και να πηγαίνει χαρτιά, έγγραφα», σημειώνει.

«Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα, δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα, θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της, δε μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης», αναφέρει από την πλευρά του ο Χρήστος Συμεωνίδης, αρχιφύλακας και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

https://youtu.be/bdXM3x3qct8

«Ξεφτίλες, βιαστές στις φυλακές»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το «Αχίλλειον» πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης, με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τις γυναίκες» και «ξεφτίλες βιαστές στις φυλακές».

diadilosi viasmos

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, που παρατάχθηκαν έξω από το καφέ-μπαρ της Λεωφόρου Νίκης, προκειμένου να προστατεύσουν το χώρο και τους θαμώνες του από την οργή των διαδηλωτών, που έφτασαν ως εκεί με πορεία από την πλατεία Αριστοτέλους, φωνάζοντας συνθήματα κατά της πατριαρχίας και ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ίδιο θέμα, εξάλλου, πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα και στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή Τσιμισκή και Αριστοτέλους, μετά από κάλεσμα της «Συνέλευσης Γυναικών 8 Μάρτη». «Η πατριαρχία βιάζει και σκοτώνει. Στον δρόμο, στη δουλειά ποτέ καμία μόνη», φώναζαν, μεταξύ άλλων, οι συγκεντρωμένοι πολίτες.

Δείτε επίσης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ