Λένορμαν: Σομαλοί του έκλεψαν το αυτοκίνητο και εκείνος πιάστηκε από το καπό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκηνές τις οποίες βλέπουμε μόνο στις ταινίες, εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σε ληστεία στη Λένορμαν, όπου ιδιοκτήτης αυτοκινήτου είδε αγνώστους να του κλέβουν το αμάξι και γαντζώθηκε από το καπό του!

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου σταμάτησε στην άκρη να πάρει λεφτά από ΑΤΜ και τη στιγμή που περίμενε έξω από την τράπεζα δύο άγνωστοι μπήκαν στο αμάξι του και το έκλεψαν. Αμέσως ο ιδιοκτήτης έτρεξε προς το μέρος και πρόλαβε να πηδήξει επάνω στο καπό και να γαντζωθεί σε αυτό, στην προσπάθειά του να αποτρέψει την κλοπή του οχήματός του!

Ο ληστής έκανε έναν απότομο ελιγμό, με αποτέλεσμα ο οδηγός να πέφτει κάτω στο δρόμο και το αμάξι πέρασε από πάνω του!

Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πήρε τον οδηγό ο οποίος είχε τραυματιστεί από την πρώτη του στην άσφαλτο, αλλά και από το γεγονός πως τον πάτησε ο ληστής με το αυτοκίνητο. Τις εικόνες από κάμερα ασφαλείας μετέδωσε νωρίτερα το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Τράκαραν οι ληστές λίγα μέτρα πιο κάτω και συνελήφθη ο ένας

Μετά την πτώση του ιδιοκτήτη του οχήματος στο δρόμο, οι ληστές λίγα μέτρα πιο κάτω τράκαραν με άλλα αυτοκίνητα και έπεσε επάνω σε κολώνα.

Δυνάμεις της ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο του τρακαρίσματος και κατάφεραν να πιάσουν τον έναν από τους δύο ληστές, 21χρονος άνδρας καταγωγής από τη Σομαλία, ενώ γίνονται έρευνες για την σύλληψη και του δεύτερου.

police-voice.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ