Ο Χόκστιν καρφώνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη! «Τους είχαμε ενημερώσει για την ακύρωση του East Med»!

Γνώριζαν και όμως υπέγραψαν την συμφωνία με τους αμερικανούς! Στα όρια της εθνικής μειοδοσίας κινήθηκε η κυβέρνηση..

Ο Ανώτερος Σύμβουλος για την Ενεργειακή Ασφάλεια στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Άμος Χοκστάιν, προέβη σε μια δήλωση – βόμβα που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Χοκστάιν ισχυρίστηκε ότι Είχε ενημερώσει τις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις για την απόφαση των ΗΠΑ να μην στηρίξουν το project του EastMed, πολύ πριν την αποστολή του non paper! Με απλά λόγια, ο «νέος Μπράιζα» όπως εξελίσσεται ο Άμος Χοκστάιν, καρφώνει κυριολεκτικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι γνώριζε, αλλά απέκρυψε από τον ελληνικό λαό την πισώπλατη μαχαιριά των ΗΠΑ κατά της Ελλάδας. Όλα αυτά λίγους μήνες μετά την υπογραφή της ευρύτητατης αμυντικής συμφωνίας, όπου η Ελλάδα δίνει γη και ύδωρ στις ΗΠΑ, όχι μόνο χωρίς να παίρνει ανταλλάγματα, αλλά όπως προκύπτει, χάνοντας και τα κεκτημένα!

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λένα Αργύρη, ο Χοκστάιν ισχυρίστηκε ότι «υπήρχε επικοινωνία με τις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις και διπλωματική ενημέρωση για την απόφαση μας ένα μήνα πριν διαρρεύσει το non paper για τον αγωγό EastMed. Δεν ενημερώσαμε μέσω του non paper όπως ατυχώς δόθηκε η εντύπωση. Εύχομαι να μην είχε διαρρεύσει το non paper»!

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη οφείλει άμεσα να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του ανώτατου συμβουλίου της κυβέρνησης Μπάιντεν, ή να υποστεί τις συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ