Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη με δύο νέες καταγγελίες

Πλήρης δικαίωση του Ολυμπία που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης πίσω από τον βιασμό. (Δείτε εδώ)

Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» παίρνει η υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αφού μετά τις αποκαλύψεις της έρχονται στο φως νέες καταγγελίες για το κύκλωμα. Οι νεότερες πληροφορίες.
Άλλες δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει τον βιασμό τους μετά τις αποκαλύψεις της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος της έχει στα χέρια του δύο ακόμη καταγγελίες για βιασμό με τον ίδιο τρόπο.

Η Γεωργία Μπίκα περιγράφει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο την κόλαση που έζησε εξαιτίας των βιαστών της

Με πληροφορίες απο το ieidiseis.gr

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ζιώγας:

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει ένα κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι».

Κύκλωμα: Προσεγγίζουν σε καφέ και στα social media γυναίκες, τις οποίες ναρκώνουν και τις «πασάρουν» σε πλουσιόπαιδα

Τόνισε δε πως ακόμα δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει τον βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» -όπως είπε χαρακτηριστικά- το 2016 και 2018, αντίστοιχα. «Δεν ήρθαν στο γραφείο μου, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία. Σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο ίδιος απάντησε ότι δεν υπέστησαν κακοποίηση από τα ίδια πρόσωπα που έχει καταγγείλει η 24χρονη.

Έκανε δε έκκληση «σε όλες τις γυναίκες που υπέστησαν βία να βγουν χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι Αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρχει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση του θέματος αυτού».

Κύκλωμα με διεθνή «πλοκάμια»

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που αποκάλυψε το MEGA, το κύκλωμα μαστροπείας που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα και, σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά, «είναι πολύ οργανωμένο και πολύ σοβαρό, πλησιάζει σε άλλες χώρες».

Ξεδιπλώνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ο κ. Διαλυνάς ανέφερε επίσης πως «δεν έχει να κάνει μόνο με μαστροπεία, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών. Δεν είναι μόνο δύο “τοπικοί παράγοντες” που οργανώνουν κάποια πάρτι και φωνάζουν κοπέλες. Τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν. Εχθές απευθύνθηκε σε εμένα άνθρωπος που μου έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τις μεταφέρω στον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης».

Ο δικηγόρος, επικαλούμενος πληροφορίες που έχει ο ίδιος, τόνισε πως «τα ηγετικά στελέχη είναι 4-5 άτομα», καθώς και ότι έχουν ακουστεί ονόματα και κάποια μαγαζιά. «Από την εικόνα που έχω μέχρι στιγμής, δυστυχώς πολλά κορίτσια που έρχονται από την επαρχία, κυρίως φοιτήτριες, παρασύρονται σε αυτά τα πάρτι και ακολουθούν μετά άλλη οδό, με αντάλλαγμα το χρήμα» συμπλήρωσε.

«Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη υπόθεση, αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχει το γενικό πλάνο που σας είπα για τις φοιτήτριες, αλλά υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που έχουν σαν αποστολή το να προσελκύουν κορίτσια και να τα σπρώχνουν σε τέτοιους είδους πάρτι» υπογράμμισε ο κ. Διαλυνάς.

«Μίλησαν» οι τοξικολογικές

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης έριξαν φως για τις ουσίες που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό της Γεωργίας Μπίκα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της νεαρής εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα.

Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση, ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ. Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη έχει δώσει δείγμα ούρων για να ερευνηθεί αν της χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ