Πάγωσαν στην Τανάγρα με τις ευχές του Μητσοτάκη για τα νέα Rafale

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωμικοτραγική η παρουσία του πρωθυπουργού σε μια τοσο σημαντική στιγμή για τις ενοπλες δυνάμεις μας που καλωσόρισαν στο στόλο της πολεμικής μας αεροπορίας τα νέα Rafale.

Ο Πρωθυπουργός σε ρυθμούς… φιέστας «πέταξε» από το πουθενά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ένα «χρόνια πολλά» στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) Γεώργιο Μπλιούμη, ενώ αλγεινή εντύπωσηπροκάλεσε η εξής αναφορά: «…αρχηγέ της πολεμικής σας αεροπορίας, στελέχη της πολεμικής σας αεροπορίας…».

«Σας»; Όχι «μας»;

Η άλλη ευχή που βγήκε αβίαστα από το στόμα του Πρωθυπουργού, ο οποίος έχει πιθανότατα και χρυσή κάρτα Miles+Bonus από τα πολλά ταξίδια (επαγγελματικά και αναψυχής) που κάνει, είναι το «καλοτάξιδα τα νέα Rafale»!

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δύσκολα μπορεί κάποιος που σουλατσάρει συνεχώς, να διανοηθεί τι ακριβώς κάνουν οι πιλότοι μας στους αιθέρες, πόσο ακριβώς κινδυνεύουν, πόσο δεν βλέπουν καθόλου ως «ταξίδι» την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και πόσο ζωτική είναι γι’ αυτούς (και για τους δικούς τους), η προσγείωση των μαχητικών στη βάση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ