Μεγαλογιατρός – Διευθυντής κλινικής, ξυλοκοπούσε και τις τρεις πρώην συζύγους του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελία έκανε μια 48χρονη αναισθησιολόγος (πρώην σύζυγός του) που καθως έπεφτε θύμα σωματικής και ψυχικής κακοποίησης από τον διευθυντή κλινικής για αρκετά χρόνια:

Από την αρχή έδειχνε σημάδια άσχημης συμπεριφοράς, τα οποία εγώ δεν ήθελα να δω. Δεν είχα την εμπειρία να τα δω. Κάθε φορά γινόταν μια κίνηση παραπάνω, φώναζε, ερχόταν πιο κοντά στο πρόσωπό μου και με άγγιζε.

Με τη 48χρονη, ο διευθυντής απέκτησε δύο παιδιά που οταν χώρισαν τα παιδιά τα πήρε η μητέρα σε άλλο σπίτι στην ίδια πόλη ενώ οταν θέλησε να φύγει εκτός Ελλάδος, ο πρώην σύζυγός της κινήθηκε νομικά, ζητώντας την επιμέλεια.

Η επιμέλεια του 9χρονου αγοριού παραχωρήθηκε προσωρινά στον πατέρα, λόγω πατρικού – ανδρικού προτύπου: Ο δικαστής αφού είδε και τα παιδιά έκρινε ότι η κόρη μας θα μείνει μαζί μου και ο γιος επειδή έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις, με τον πατέρα του. Επίσης λέει ότι επειδή τα παιδιά έχουν 5 χρόνια διαφορά μεταξύ τους, δεν μπορούν να αναπτύξουν σχέσεις, σύμφωνα με όσα ειπε η 48χρονη.

Ο δικηγορος του διευθυντού απαντά πως: Έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία της διεθνούς απαγωγής μέσω υπουργείου Δικαιοσύνης της ελληνικής επικράτειας, για να πάρει το παιδί που έχει με δικαστική απόφαση. Θεωρεί τον εαυτό του πιο κατάλληλο από τη μητέρα για την επιμέλεια των παιδιών. Δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια ούτε μία παράνομη πράξη, εν αντιθέσει με την κυρία η οποία έχει σειρά εγκληματικών ενεργειών.

Τον γιατρο όμως καταγγέλουν και οι τρεις πρώην σύζυγοί του, για ξυλοδαρμούς, λεκτική και ψυχολογική βία, απειλές ακόμα και εκβιασμούς για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ