Ερντογάν: Προχωρήσαμε αμυντικά παρά τα εμπόδια των ‘αουτσάϊντερ’

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η χώρα του πέτυχε την κατασκευή οπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, παρά του ότι πολλοί υποτίμησαν τις δυνατότητές της.

Αυτό δηλώθηκε σε ομιλία που εκφώνησε την Τετάρτη κατά την 51η συνάντηση με τους δημάρχους οικισμών και χωριών, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Προεδρικού Συγκροτήματος στην Άγκυρα.

4099B032 209B 4BD7 B50B 721F8681E054

Ο Ερντογάν σημείωσε ότι τα γεγονότα στην Τουρκία τα τελευταία είκοσι χρόνια, ειδικά τα τελευταία δέκα, είναι γεμάτα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και στρατιωτικά μαθήματα.

Και πρόσθεσε, «Κατασκευάσαμε οπλισμένα drones παρά τη μύτη εκείνων που έλεγαν «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό», και σήμερα μας ζητούν να αγοράσουν αυτά τα αεροσκάφη».

Τόνισε ότι «η Τουρκία έχει αποδείξει στον κόσμο ότι είναι ικανή να πετύχει όλα όσα είπαν  ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει με τη δύναμη και την ευφυΐα της. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι ακόμα καλύτερο από αυτό που έχουν καταφέρει άλλοι».

Επεσήμανε ότι «οι κυβερνήσεις του AKP εργάστηκαν για να συμπληρώσουν τις ελλείψεις για σχεδόν 20 χρόνια. Επιδίωξα να οικοδομήσω μια μεγάλη και δυνατή Τουρκία».

Εξήγησε ότι αυτές οι κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πάλευαν ταυτόχρονα ενάντια σε μια «κακοήθη νοοτροπία», η οποία  υποτιμούσε τις δυνατότητες της Τουρκίας 8σε καθημερινή βάση και σε όλους τους τομείς, σημειώνει η «turkeyalaan».

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ